Osallistu K-duuni -kilpailuun!

Jaa

Nyt on aika ehdottaa K-ryhmän vuoden kaupan työntekijää ja työnantajakauppiasta. Kerro oma suosikkisi elokuun loppuun mennessä ja voita K-ryhmän lahjakortti.

Etsimme taas K-ryhmän* vuoden kaupan työntekijää ja työnantajakauppiasta. Haluamme että kaupassa on kiva käydä ja työskennellä. Haluammekin näyttää arvostuksemme niille työntekijöille ja K-kauppiaille, jotka ovat onnistuneet aivan erityisellä tavalla tässä tehtävässä ja jotka ovat vaikuttaneet positiivisesti omaan työyhteisöönsä. Arvostamme asiakkaidemme mielipidettä, ja siksi kutsummekin kaikki teidät kertomaan, kuka ansaitsee tämän palkinnon!

Ehdota K-ryhmän vuoden kaupan työntekijää!

Onko joku K-ryhmän kaupan työntekijä tehnyt sinuun positiivisen vaikutuksen? Kuka vaikuttaa saavan sekä asiakkaiden että työkavereidensa suut hymyyn ja osoittaa ensiluokkaista asiantuntijuutta tai palveluhenkisyyttä?

Ehdota vuoden työnantajakauppiasta!

Kenen K-kauppiaan kaupassa on ilo asioida? Kenen kaupassa voit aistia hyvän työilmapiirin ja koet saavasi hyvää ja asiantuntevaa asiakaspalvelua? Tiedätkö K-kauppiaan, joka on vastuullisella toiminnallaan edistänyt oman työyhteisönsä hyvinvointia?

Jos tunnistit tästä kuvauksesta K-ryhmän kaupan työntekijän tai K-kauppiaan, ilmianna hänet meille! Voittajat julkistetaan K-ryhmän yhteisessä ammattitapahtumassa K-Team Päivillä 2.11.2019 ja kerromme heistä asiakkaille K-ryhmän nettisivuilla ja sosiaalisen median kanavissa. Maineen ja kunnian lisäksi voittajat palkitaan stipendillä.

Kilpailuaika on 14.6.–31.8.2019, ja voit ehdottaa omia suosikkejasi osoitteessa: www.kesko.fi/k-duuni-kilpailu. Kaikkien yhteystietonsa jättäneiden kesken arvomme 10 kappaletta 50 euron lahjakortteja, jotka käyvät kaikissa K-ryhmän kaupoissa. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

*Kilpailussa mukana ovat seuraavat K-ryhmän ketjut Suomessa: K-Citymarket, K-Supermarket, K-Market, Neste K, K-Rauta, Rautakesko Yrityspalvelu, Onninen, Onninen Express, Intersport, Budget Sport, The Athlete’s Foot, Kookenkä, K-Caara ja K-Auto.