Albert Uljala aloittaa kauppiauransa Porvoon K-Market Gammelbackassa

Jaa

Albert Uljala aloittaa kauppiasuransa toukokuun puolivälissä Porvoon K-Market Gammelbackassa.

”Kauppiaan ura on ollut pitkäaikainen unelmani ja tuntuu hienolta päästä aloittamaan se Gammelbackassa”, Albert kertoo. ”Nykyiset kauppiaat Mathias Matsinen ja Heidi Valpio ovat tehneet hyvää työtä ja kauppa on hyvässä kunnossa. Tästä on hienoa lähteä toteuttamaan omia uusia ideoita.”

Albert henkilökuntineen haluaa tarjota laadukkaan ostokokemuksen Gammelbackan ja sen lähialueen asiakkaille. ”Olemme kokoamme suurempi ruokakauppa ja tarjoamme asiakkaillemme laadukkaat tuotteet, ajankohtaiset myyntiesittelyt ja erinomaisen asiakaspalvelun”, lupaa Albert.

”Pyydän asiakkailtamme ideoita ja toiveita kaupan kehittämiseksi. Ensiksi päivityksen saa hedelmä- ja vihannesosasto. Myös leipä- ja paistopistevalikoimiin tehdään uudistuksia kesän aikana”, uusi kauppias listaa.

Vastuullisuus kuuluu normaaliin K-Market Gammelbackan arkeen. Lähituottajien tuotteita on valikoimissa ja niitä etsitään lisää. Työntekijät ja asiakkaat otetaan huomioon kaikessa kaupan toiminnassa. Turvallisen työskentelyn ja asioinnin takaaminen ovat tärkeässä asemassa tänä päivänä. ”Olemme sitoutuneet K-ryhmän vastuullisuusstrategiaan”, Albert toteaa.

Albert Uljala on työskennellyt jo pitkään palvelu- ja kaupan alalla. ”Viimeiset viisi vuotta ovat kuluneet kauppias Jouni Ekholmin palveluksessa. Kiitän Jounia saamastani vastuusta ja mahdollisuudesta kehittää omaa osaamistani. Kiitos myös K-Supermarket Mustapekan ja K-Market Pikkupekan koko henkilökunnalle kuluneista vuosista.”

Albertin perheeseen kuuluu avopuoliso ja kolme tytärtä. ”Vapaa-aika kuluu perheen ja harrastusten parissa. Omia harrastuksiani ovat kuntosali ja jalkapallo”, Albert kertoo.