Siirry sisältöön
Kauppiasuutiset

Aleksi Manninen aloittaa kauppiasuransa K-Market Pulkkilassa

15.11.2021

Aleksi Manninen toteuttaa pitkäaikaisen haaveensa aloittaessaan joulukuussa kauppiasuransa K-Market Pulkkilassa.

”Tuntuu mukavalta päästä aloittamaan kauppiasura juuri Pulkkilassa!” Aleksi iloitsee. ”Kauppiasura on ollut pitkäaikainen haaveeni ja nyt se on toteutumassa vauhdikkaasti hyppäämällä suoraan joulukauppaan. Kaupalla on pitkät perinteet ja on mahtavaa päästä jatkamaan nykyisten kauppiaiden Nina ja Jani Äijälän työtä yhdessä mahtavan henkilökunnan kanssa.”

”Ensin tutustun paikkakuntaan, asiakkaisiin ja henkilökuntaani. Asiakkaiden sekä henkilökunnan viihtyvyys kaupassa on minulle todella tärkeä asia, yhdessä luomme hyvää fiilistä, unohtamatta pientä pilkettä silmäkulmassa.”

”Tulen näkymään vahvasti kaupan arjessa ja toivonkin, että asiakkaat tulevat juttusille hyvin matalalla kynnyksellä. Kuuntelemme tarkasti, minkälaisia tuotetoiveita sekä palveluita paikkakunnan asiakkaat odottavat. Suunnittelemme tulevaisuutta yhdessä henkilökuntamme kanssa. Nähdään kaupalla!”

K-ruokakauppoja kehitetään asiakastoiveiden ja datan perusteella parhaan asiakaskokemuksen saavuttamiseksi. Vastuullisuustoimet kuuluvat K-Market Pulkkilan kaupan normaaliin arkeen. ”Vastuullisuus on tärkeä ja laaja kokonaisuus. Haluan muun muassa olla vastuullinen työnantaja ja toimija paikkakunnalla”, Aleksi kertoo.

Aleksin mukana Pulkkilaan tulee puoliso Anniina Seppänen, joka liittyy mukaan kaupan työhön. Molemmat ovat kotoisin Suomussalmelta.

Aleksi on työskennellyt koko työuransa kaupan alalla. ”Polte kaupan alaan lähti kesätöistä Kuhmon K-Supermarketissa.” Opiskelujen ohella hän työskenteli K-ruokakaupoissa Kainuussa ja Pohjois-Pohjanmaalla. Viimeiset seitsemän vuotta hän on työskennellyt myymälävastaavana K-Supermarket Pudasjärvellä, missä hän suoritti myös kauppiasvalmennuksen. Anniinan tausta on vakuutusalalta mutta hän on myös työskennellyt useamman vuoden kaupan alalla.

Aleksin vapaa-aika kuluu ystävien ja perheen seurassa. ”Harrastan metsästystä, kalastusta ja moottorikelkkailua. Kiireisen arjen keskellä pyrin harrastamaan myös monipuolisesti liikuntaa.”


Hei K-kauppias! Jäseninfoa Kauppiassivuilla.