Antti ja Leena Tolonen K-Market Rastilan kauppiaiksi

Jaa

K-Market Aurinkolahden kauppiaat Antti (34) ja Leena Tolonen (37) aloittavat lokakuun lopulla myös K-Market Rastilan kauppiaina.
Kompaktin kokoinen K-Market Rastila sijaitsee aivan metroaseman tuntumassa.

Kauppansa vahvuuksiksi Toloset nostavat Aurinkolahdesta tutun loistavan palvelun ja asioinnin helppouden ja nopeuden.
”Kasvatamme kaupan tuotevalikoimaa niin paljon kuin se on tilojen puolesta mahdollista. Esimerkiksi take away -valikoima laajenee huomattavasti. Kuuntelemme asiakkailta saamaamme palautetta ja tuotetoiveita herkällä korvalla”, K-kauppias Antti Tolonen kertoo.

Antti aloitti kauppiasuransa tammikuussa 2010 silloisessa K-Market Liikenne Laajasalossa. Aurinkolahdessa Toloset ovat toimineet noin seitsemän vuoden ajan. Kauppiasparilla on yhteenlaskettuna lähes 40 vuoden kokemus K-ruokakaupoista.
”K-kauppiaan työssä parasta on asiakaspalvelu ja ihmisten parissa työskenteleminen. On innostavaa, kun pääsee yhdessä asiakkaiden kanssa muokkaamaan kaupasta asiakkaiden toiveiden mukaista”, Antti sanoo.

Kauppiasparin perheeseen kuuluvat myös lapset Hugo (5) ja Aleksi (14) sekä kaksi kissaa ja koira. Vapaa-ajalla perheen löytää mökiltä tai ulkoilemasta koiran kanssa. Toloset ovat myös kovia remontoijia niin kotona kuin mökillä, ja perheellä onkin aina käynnissä jokin remonttiprojekti.

K-Market Rastila on entinen Siwa. Kaikki K-Marketeiksi muutetut entiset Siwat ja Valintatalot siirretään K-kauppiaiden hallintaan vuoden 2018 loppuun mennessä.