Antti ja Milla Siira kauppiaiksi K-Citymarket Lahti Karismaan

Jaa

Antti ja Milla Siira aloittavat K-Citymarket Lahti Karisman kauppiaina joulukuussa. Karisman nykyinen kauppias Kimmo Sivonen siirtyy puolisoineen K-Citymarket Vantaa Tammiston kauppiaaksi.

Kauppiaspari siirtyy Karismaan K-Supermarket Hollolasta, jossa he ovat olleet kauppiaina vuodesta 2015 lähtien. K-Citymarket Lahti Karisma on Antti Siiran kuudes kauppapaikka.

”Odotan innolla uusia mahdollisuuksia isomman kokoluokan kaupassa. Kimmo Sivonen on hoitanut K-Citymarket Lahti Karismaa menestyksekkäästi, joten sillä tiellä on hyvä jatkaa. Tottakai on hieman haikeaa hyvästellä nykyinen henkilökunta ja K-Supermarket-ketju, mutta päällimmäisenä tunteena on kuitenkin ilo uudesta kauppapaikasta. On hienoa päästä kauppiaaksi näin hyvin hoidettuun kauppaan. Kimmo on tehnyt loistavaa työtä kaupan valikoimien ja palveluiden osalta, ja kaupassa on taitava henkilökunta”, kauppias Antti Siira kertoo.

”Haluan osoittaa lämpimät kiitokseni asiakkaille, henkilökunnalle ja yhteistyökumppaneilleni K-Citymarket Lahti Karismassa. Lahdessa vietetty aika säilyy lämpimänä muistona ajatuksissani. Siirrän kauppiaan vastuun hyvillä mielin Antti Siiralle ja siirryn uusien haasteiden ääreen K-Citymarket Vantaa Tammistoon”, kauppias Kimmo Sivonen kiittelee.

”Tavoitteenamme on lähteä rakentamaan alueen parasta ruokakauppaa. Aiomme jatkossakin keskittyä parhaaseen asiakaspalveluun, laajoihin valikoimiin sekä laatuun ja kauppakuntoon. Lisäksi uskon siihen, että henkilökunnan hyvinvointi heijastuu myös asiakaspalvelun laatuun”, Siira pohtii.

”K-Supermarket Hollola on ollut valtakunnallisella tasolla K-Supermarketien toiseksi paras asiakastyytyväisyydessä mitattuna, ja asiakkaiden mielipide ja toiveet johtavat tekemistämme myös jatkossa. Toivon, että asiakkaat tulevat rohkeasti kertomaan, kuinka voimme entisestään kehittää kauppaa. Kaikki kehitysideat ovat tervetulleita. Lähdemme aktiivisesti rakentamaan asiakkaan ajan arvoista kauppaa”, Siira toteaa viitaten K-Citymarketien asiakaslupaukseen.

Siirat ovat syntyperäisiä lahtelaisia, joten alue on heille hyvin tuttua. Lapsiperheen tarpeet ovat tulleet perheelle tutuiksi myös omakohtaisesti, sillä perheeseen kuuluu kaksi kouluikäistä tyttöä, jotka vanhempiensa tavoin suhtautuvat muutokseen innokkaina.

Henkilökunta siirtyy kauppiasvaihdoksen yhteydessä vanhoina työntekijöinä Antti Siiran palvelukseen.