Antti ja Niina Raiski aloittavat K-kauppiasuransa Nummelan Hiidenrannassa

Jaa

Nummelan Hiidenrantaan on rakentumassa uusi ja upea K-Market ja sen kauppiaina uransa aloittavat Antti ja Niina Raiski. Uusi kauppa avautuu alkusyksystä.

”Tuntuu todella hienolta päästä aloittamaan kauppiasuramme uudessa kauppapaikassa ja olla mukana rakentamassa kauan odotettuja palveluita Hiidenrantaan”, iloitsevat Niina ja Antti. ”Antti on lähtöisin Nummelasta, joten kauppapaikan sijainti tuntuu oikein kotoisalta. Tämähän on Antin osalta myös paluu työskentelemään Hiidenrantaan – noin 30 vuotta sitten hän kokeili samalla tontilla herneenpoimintaa.”

K-ruokakaupan palvelut hiidenrantalaisille

”Haluamme helpottaa hiidenrantalaisten arkea tuomalla palveluita lähemmäksi. Alueelle on pitkään odotettu omaa kauppaa – koemme tehtäväksemme täyttää asukkaiden odotukset sekä myös päästä yllättämään heidät positiivisesti” lupaavat Raiskit.

”Rakennamme kaupan, joka palvelee parhaiten juuri Hiidenrannan asukkaita – heidän toiveitaan ja tarpeitaan. Toivomme onnistuvamme työssämme niin hyvin, että meille tullaan mielellään asioimaan myös alueen ulkopuolelta.”

Vastuullisuus on kiinteä osa K-Market Hiidenrannan arkea. ”Tavoitteemme on vahvistaa Hiidenrannan yhteisöllisyyttä – tukea sitä ja toimia aktiivisesti osana sitä. Kaikessa toiminnassamme mukana ovat vastuullisuus ja kestävä kehitys.”

Kuninkaasta tulee K-kauppias

Antti on valmistunut K-ruokakauppiasvalmennuksesta syksyllä 2019. Entuudestaan hänet tunnetaan Tangokuninkaan tittelistään vuodelta 2000. Antti on tehnyt työtä reilut 10 vuotta päätoimisena artistina, jonka jälkeen hän toimi rakennusalan yrittäjänä ja jatkoi keikkailua sivutoimisesti. Antilla oli kuitenkin kipinä omasta kaupasta ja nyt unelma on toteutumassa.

”Laulaminen on iso osa minua enkä tule siitä koskaan kokonaan luopumaan, mutta kauppiasura on tällä hetkellä kuitenkin etusijalla”, Antti tuumaa.

Niinalle palveluala on tuttua kukkakaupan floristin työstä, myös oman kukkakaupan parista, ja ruokakaupan askareet ovat tulleet tutuiksi nuorena kesätyöntekijänä. Koulutukseltaan hän on myös rakennuspiirtäjä. ”Olen työskennellyt piirtäjänä arkkitehti- ja liikennesuunnittelutoimistoissa. Viimeiset vuodet ovat vierähtäneet WSP Finland Oy:n viestinnän ja markkinoinnin visuaalisena suunnittelijana”, kertoo Niina työurastaan.

Antin ja Niinan uusperheeseen kuuluvat yksi tyttö ja kolme poikaa. ”Koti on meille tärkeä paikka – siellä onkin usein jokin yhteinen sisustus- tai muu projekti meneillään. Harrastuksiimme kuuluu lenkkeily, maalaaminen ja lukeminen. Laitamme paljon ruokaa yhdessä.”