Ari Ruissalo kauppiaaksi K-Supermarket Villilään Tampereella – jatkaa myös Westerissä

Jaa

Tampereen K-Supermarket Villilä siirtyy Ari Ruissalolle syyskuun alusta. Ruissalo jatkaa kauppiaana myös K-Supermarket Westerissä.

”Haluan kiittää nykyistä kauppiasta Kristiina Kanervoa K-Supermarket Villilässä tehdystä hyvästä työstä. Henkilökunta jatkaa Villilässä ennallaan”, kiittää Ari.

”Tunnen Länsi-Tampereen alueen hyvin ja Villillä itsessään on vetovoimainen alue lisääntyvän asutuksen myötä. Tuomme Villilässä esiin samoja vahvuuksia kuin Westerissäkin ja kahden kaupan synergia luo mahdollisuuden tuoda myös Villilään uudenlaista erikoisvalikoimaa”, Ari kertoo. ”Suunnittelemme Villilään aukioloaikojen pidentämistä. Nykyinen suuntaus on, että asiakkaat haluavat tulla kauppaan illemmalla.”

Villilään on suunnitelmissa lähitulevaisuudessa remontti, jolloin kauppa saa uuden ilmeen. ”Rakennamme K-Supermarket Villilästä hyvän lähikaupan alueen asukkaille, eräänlaisen yhteisön oman kokoontumispaikan”, Ari lupaa.

Ari Ruissalo on toiminut kauppiaana pian jo 30 vuotta. Hän on ollut kauppiaana Villilän vieressä Tampereen Tesomalla vuodesta 2007 saakka. Vapaa-aikansa Ari viettää perheen ja koiransa kanssa luonnossa liikkuen.