Arto Tuominen ja Jonna Hyvärinen aloittavat kauppiasuransa kahdella kaupalla Heinolassa

Jaa

Arto Tuominen ja Jonna Hyvärinen aloittavat joulukuun alussa kauppiasuransa Heinolassa ottamalla vastaan K-Market Heinolantorin ja K-Market Tommolan kauppiuuden.

Arto ja Jonna tunnustavat, että muutto Heinolaan jännittää hyvällä tavalla. ”Nykyinen kauppias Mikko Hallikas on tehnyt hyvää työtä, joten siitä on meidän hyvä jatkaa.”

”Ensin haluamme tutustua asiakkaisiimme ja henkilökuntaamme kunnolla. Lähdemme sitten yhdessä kehittämään molempia kauppoja, jotta ne palvelevat entistäkin paremmin lähialueen asukkaita ja kesäasiakkaita”, Arto ja Jonna kertovat suunnitelmistaan.

”Olemme molemmat innokkaita ruoanlaittajia ja kantavana ajatuksena on kehittää kauppojemme ruokaisuutta. Rakennamme henkilökuntamme kanssa Heinolan palvelevimmat lähikaupat”, lupaavat uudet kauppiaat.

”Meille on ensiarvoisen tärkeää olla hyvä ja reilu työnantaja. Uskomme, että hyvinvoiva työyhteisö on laadukkaan asiakaspalvelun kulmakivi.”

Arton kytevä nuoruuden haave kauppiaan työstä on nyt realisoitunut. Hän on aloittanut kaupan työt klassisesti 14-vuotiaana pullohuoneesta. Arto kiittää matkan varrella arvokkaita oppeja antaneita kasvattajakauppiaitaan. Artolla on taustalla myös restonomin opintoja ja ura media-alalla myynti- ja markkinointitehtävissä.

Jonna hyppää kauppiaan työkenkiin ruokakaupan ulkopuolelta. Jonna on Vierumäen kasvatti ja aikaisempaan työuraan kuuluu tehtäviä kunto- ja elämysliikunnan parissa, urheilukaupassa ja viimeisimmäksi henkilöstöpalvelualalla. Työn ohella Jonna on pelannut noin 10 vuotta jalkapalloa ja futsalia SM-tasolla.

Arto ja Jonna ovat innokkaita retkeilijöitä ja luonnossa liikkujia. ”Heinola vaikuttaa tässäkin mielessä todella hienolta paikalta”, Arto hehkuttaa. Molemmat urheilevat monipuolisesti sesongin mukaan. Musiikki on tärkeä osa molempien elämää. Artolla on nuoresta asti ollut aktiivista bänditoimintaa rumpalina ja Jonna soittaa pianoa sekä laulaa.