Esa Töhönen kauppiaaksi Keiteleen K-Marketiin

Jaa

Keiteleen K-Marketissa aloittaa maaliskuun puolivälissä kauppiasuransa Esa Töhönen. Samalla kiinteistössä alkaa remontti, jossa K-Marketiin tehdään mittavat uudistustyöt.

Esa Töhönen kertoo, että kauppiasuran aloittaminen tuntuu Keiteleellä mukavalta. Hän odottaa jo kovasti, että pääsee tutustumaan asiakkaisiin ja henkilökuntaansa. ”Kauppa ja kylä tuntuu jo muutaman käyntikerran jälkeen hyvin kotoisalta. Olen kotoisin Paltamosta, joka on pieni pitäjä Kainuussa, joten uskon, että viihdyn täällä mainiosti.”

Esa aloittaa kauppiasuransa heti syvästä päästä ja ryhtyy tekemään mittavia uudistus- ja remonttitöitä. Samalla kaupan nimi muuttuu K-Market Keiteleeksi.

”Esan kauppiasura alkaa poikkeuksellisesti heti remontilla. Kauppa suljetaan edellisellä viikolla, jotta uudistustyöt saadaan täysillä käyntiin”, toteaa Keskon Itä-Suomen aluejohtaja Jari Kuosmanen. ”Kauppa oli jopa sulkemisuhan alla viime syksynä, mutta runsaiden asiakaspalautteiden perusteella ja kunnan johdon kannustuksella vakuutuimme, että Keiteleellä menestyy jatkossakin hyvän palvelun ruokakauppa”, jatkaa Kuosmanen. Postin toiminta jatkuu kaupan pihalle tuotavassa kontissa koko remontin ajan. Uudistettu K-Market Keitele avataan kesäkaupoille heti lumien sulettua.

”Kehitän tuoreosastoja lisäämällä laatua, tuoreutta ja valikoimaa. Asiakastoiveiden kerääminen aloitetaan heti ja niillä pääsemme rakentamaan kaupan tuotteet ja palvelut asiakkaidemme näköiseksi. Ja jotta kaupassamme olisi kiva käydä ostoksilla panostamme myös kovasti asiakaspalveluun”, kertoo Esa suunnitelmistaan.

Esalla on koulutus konetekniikan insinööriksi. Hän on työskennellyt vanginvartijana ja kuntosaliyrittäjänä sekä -valmentajana. Kauppiasharjoittelun hän on tehnyt K-Supermarket Pihtiputaalla. ”Kiitokset kauppias Antti Heikkiselle ja hänen henkilökunnalleen hyvistä opeista kauppiasharjoitteluni aikana”, lähettää Esa terveiset Pihtiputaalle.

Tuoreen kauppiaan perheeseen kuuluu kihlattu Hanna-Riikka, joka jatkaa omassa ammatissaan, sekä Kapu-koira. Esan harrastuksiin kuuluvat kuntosalitreenaaminen ja koiran kanssa ulkoilu.