Essi Kosonen K-marketin kauppiaaksi Vesannolle

Jaa

Vesannolla avautuu toukokuussa K-market reilun puolen vuoden tauon jälkeen ja kauppiaana aloittaa Essi Kosonen. Hän remontoi parhaillaan entisen K-marketin tiloja K-market-ketjun uuteen ilmeeseen puolisonsa Mika Karhusen kanssa.

”Vaihdamme kylmäkalusteita ja avaamme myös suositun salaattibaarin, josta saa koottua salaatin haluamistaan raaka-aineista. Uutena tulee myös ateriabaari, josta saa mukaan otettavia aterioita ja grillituotteita. Tulemme tarjoamaan asiakkaillemme Vesannon parasta palvelua!” Essi-kauppias lupaa.

K-marketissa paistetaan leipiä ja leivonnaisia koko aukiolon ajan, lisäksi kauppaan tulee pizzauuni ja sieltä saa mukaansa vastapaistetun pizzan. ”Omien paistotuotteiden lisäksi valikoimiimme tulee useiden lähialueen leipomoiden tuotteita”, Essi kertoo.

Hedelmä- ja vihannesosaston laatuun ja tuoreuteen panostetaan. ”Asiakkailta haluaisin toiveita ja ideoita kauppansa suhteen”, Essi toivoo.

Henkilökunnan rekrytointi alkaa huhtikuun puolessa välissä.

Essi Kosonen toimi aikaisemmin Keiteleen K-market Reimarin kauppiaana viisi vuotta. Mika Karhunen on sähköalan yrittäjänä Keiteleellä mutta työskentelee kaupassa aina silloin, kun se on mahdollista