Farugh Rahmani kauppiasuralle Seinäjoen K-Market Huhtatorille

Jaa

Farugh Rahmani aloittaa kesäkuun alussa K-kauppiasuransa Seinäjoen Huhtalassa K-Market Huhtatorilla.

Farughin haave toteutuu, kun hän aloittaa kauppiasuransa. ”Iloitsen mahdollisuudesta aloittaa Huhtatorin kauppiaana, fiilikset ovat aivan loistavat”, hän hehkuttaa. ”K-Market Huhtatori on tuttu ja turvallinen kauppa sillä olen työskennellyt täällä vuosina 2012–2014.”

”Kauppiasyrittäjyydessä minua kiehtoo ihmisten parissa työskentely, työn monipuolisuus, yrittäjyys sekä mahdollisuus kehittyä ja oppia uutta.”

Farughin suunnitelmat K-Market Huhtatorin suhteen ovat selkeät. Valikoimia kehitetään asiakaskunnan tarpeiden ja toiveiden mukaan. Etsitään parhaat paikalliset tuotteet ja vaihtoehtoja erityisruokavalioita noudattaville. ”Kartoitan mahdollisuuksia lisäpalveluille, kuten pakettiautomaatille ja Veikkaukselle”, Farugh lupaa. ”Huhtatori on lähiön ainoa kauppa ja siksi haluan tarjota entistä enemmän iloista, nopeaa ja hyvää asiakaspalvelua kävijöillemme. Olen vahvasti läsnä kaupan arjessa, joten toivon, että asiakkaamme tulevat juttelemaan kanssani ja kertomaan toiveistaan ja ajatuksistaan kauppansa suhteen.”

Vastuullisuus kuuluu K-Market Huhtatorin päivittäiseen työhön saumattomasti. ”Tänä päivänä erittäin tärkeäksi asiaksi on noussut henkilökunnan ja asiakkaiden turvallisuus sekä hyvinvointi, siihen panostamme”, kertoo Farugh.

Yrittäjän elämään Farugh on saanut ”peruskoulutuksen” isänsä perustamassa pizzeria-ravintolassa. ”Vaikka yritys oli isäni, niin vastuu ravintolan pyörittämisestä kuului pääasiassa minulle. Ostin yritystoiminnan itselleni lokakuussa 2018.”

Farugh Rahmanin perheeseen kuuluvat avopuoliso ja 7- sekä 5-vuotiaat tytöt. Vapaa-aikansa hän viettää pääasiassa perheen kanssa.