Heli Nurmi aloittaa kauppiasuransa Turun K-Market Martinmyllyssä

Jaa

Turun K-Market Martinmylly saa lokakuun alussa uuden kauppiaan Heli Nurmesta.

”Syntyperäisenä turkulaisena tuntuu hienolta aloittaa kauppiasura tässä perinteikkäässä kaupassa. Kaupan sijainti vilkasliikenteisen kadun varrella, jokirannan läheisyydessä ja urheilupuiston kupeessa tarjoaa upeat puitteet”, iloitsee Heli. ”Haluan kiittää pitkän uran tehnyttä eläkkeelle siirtyvää kauppiasta Jari-Pekka Pelkosta ystävällisyydestä vaihdon aikana sekä hienosta työstä henkilökunnan kanssa.”

Uusi kauppias haluaa kehittää K-Market Martinmyllyä nykyajan moderniksi kaupunkimarketiksi, jossa on aina saatavilla laadukkaat tuoreet tuotteet sekä ylivertainen palvelu.

”Kaupan valikoimasta tulee selkeä, yllätyksellinen, paikallinen ja ennen kaikkea asiakkaiden toiveet täyttävä. Koska kauppa sijaitsee monen asiakkaan nopeana eväiden hakupaikkana, panostamme erityisesti välipalatuotteisiin”, Heli kuvailee.

”Huomioimme ympäristöasiat ja kannamme alueellisen yhteiskuntavastuun. Minulle on tärkeää toimia myös vastuullisena työnantajana ja tarjota henkilökunnalle viihtyisä työympäristö, missä kauppaa kehitetään yhdessä ja jokaisella on mahdollisuus saada kehittää omaa osaamistaan”, Heli kertoo.

Taustalla vankka kaupan alan kokemus

Helillä on kaupallinen koulutus ja kaupan työstä kokemusta 22 vuoden ajalta. ”Olen päässyt tekemään K-Supermarket Ukko-Pekassa, K-Supermarket Ellenissä ja K-Supermarket Raisio Centerissä kaupan talous- ja henkilöstöhallinnon töitä. Kauppiasvalmennuksen suoritettuani myös kaupan muut osastot ovat tulleet tutuksi”, Heli kertoo.

”Koko työurani ajan olen ollut Minna ja Timo Köntän palveluksessa. He ovat myös kasvattajakauppiaitani. Suuri kiitos heille yhteisistä työvuosista, arvokkaista opeista, luottamuksesta ja ystävyydestä.”

Helin perheeseen kuuluvat puoliso sekä 5- ja 10-vuotiaat lapset. Arki kuluu lasten kuskailussa harrastuksiin sekä omien rakkaiden harrastusten parissa. ”Vapaa-ajallani käyn ryhmäliikuntatunneilla sekä pitkillä kävelylenkeillä ystävän tai äänikirjan kanssa. Perheen kanssa liikumme myös saaristossa veneillen ja luonnosta nauttien ystäväperheiden kanssa”, Heli kertoo.