Henni Asikainen K-Market Suvelan kauppiaaksi Espooseen

Jaa

Henni Asikainen aloitti K-Market Suvelan kauppiasyrittäjänä Espoossa joulukuun alussa.

– Hienoa päästä aloittamaan kauppiasura K-Market Suvelassa. Aloitan kauppiastaipaleeni tutustumalla Suvelan alueeseen ja sen asukkaisiin, ja tätä kautta lähden kehittämään kauppaa, josta löytyvät asiakkaidensa näköinen laaja valikoima sekä tarvittavat lähipalvelut, kertoo kauppias Asikainen.

– Panostan helppoon ja vaivattomaan asiointiin. Tavoitteenani on yhdessä henkilökunnan kanssa luoda K-Market Suvelasta valikoimiltaan laaja ja asiakkaidensa näköinen alueen paras lähikauppa, visioi Asikainen.

– Tulen näkymään vahvasti kaupan arjessa. Minut tullaan näkemään sekä hyllyjen välissä että kassalla. Aktivoidun myös kaupan sosiaalisen median kanavissa, sanoo Asikainen.

– Erityiskiitokset aiemmin K-Market Suvelassa toimineelle kauppiaspariskunnalle Johanna ja Jussi Heinoselle hyvästä yhteistyöstä kauppiasvaihdoksen aikana, sanoo Asikainen.

Heinoset jatkavat edelleen K-Market Kuurinniityn kauppiaina.

K-Market Suvela työllistää 6 työntekijää.

Henni Asikainen suoritti kauppiasvalmennuksen K-Market Tikkurissa ja K-Market DIXIssä kauppias Olli-Pekka Haimilan opissa. Hän työskenteli ennen kauppiasvalmennusta kiinteistöalalla erilaisissa tehtävissä kymmenen vuoden ajan, viimeisimpänä isännöitsijänä Apteekkien Eläkekassassa.