Hyvinkääläiset Tsutsuset vetämään K-Market Ukko-Pekkaa ja Veturia

Jaa

K-Market Ukko-Pekan ja K-Market Veturin kauppiaina Hyvinkäällä aloittavat Katariina ja Petri Tsutsunen. Tsutsuset ottavat kaupat vastaan huhtikuun lopussa.

Hyvinkäältä kotoisin olevat Katariina ja Petri Tsutsunen ovat toimineet kuuden vuoden ajan K-kauppiaina Keravalla Neste K Asemansillalla ja K-Market Ahjontorilla.

”Lähdemme innokkaina ja jännittynein mielin luotsaamaan uusia kauppojamme. On ilo ja kunnia päästä kotipaikkakunnalle kauppiaaksi kauppoihin, joilla on vakiintunut asema hyvinkääläisten keskuudessa. Pääsemme myös avaamaan uuden K-Market Ukko-Pekan ennen kesää”, kauppiaat iloitsevat.

Liikeideana kauppiailla on kiireisen kaupunkilaisen arjen helpottaminen arkea ja juhlaa inspiroivalla valikoimalla, loistavalla palvelulla sekä asioinnin helppoudella keskellä kaupunkia.

”Ukko-Pekassa tulemme nostamaan korokkeelle oman pakatun lihan ja kalan sekä muut tuoreosastot. Ruuan verkkokaupan pyrimme avaamaan asiakkaillemme mahdollisimman nopeasti”, kauppiaat suunnittelevat.

Katariinan ja Petrin perheeseen kuuluu kesällä 17 vuotta täyttävä juniori. ”Olemme tiivis kolmen hengen paketti. Vapaa-aikamme kuluu kuntoillessa, ruuanlaiton parissa uusia reseptejä kokeillen ja mökillä akkuja ladaten”, kauppiaat kertovat.