Inariin uusi K-Market – kauppias Pirkko Rajaluoto: ”Avajaisjuhlien aika on myöhemmin”

Jaa

Koronavirustilanne on huomioitu, kun Inarissa avataan tällä viikolla uusi upea K-Market. Kauppiaana toimii Pirkko Rajaluoto.

K-Market Inari avataan suunnitelmien mukaisesti mutta ilman suurempia juhlallisuuksia torstaina 26. maaliskuuta klo 10. ”Avajaisjuhlien aika on myöhemmin, kun selvitään tästä viruksen aiheuttamasta poikkeustilanteesta”, lupaa kauppias Pirkko Rajaluoto.

Kauppias toivoo, että asiakkaat tulevat kauppaan vain terveinä ja säilyttävät toisiinsa turvavälin. ”Riskiryhmille avaamme kaupan torstaina jo klo 8, jotta he voivat turvallisin mielin käydä ostoksilla ja tutustua uuteen kauppaan.”

K-Marketissa on noin 600 m2 myymäläpinta-alaa ja pihalla reilusti parkkitilaa. Kalat, lihat, maitotuotteet ja pakasteet ovat ovien ja kansien takana. Muutenkin kiinteistö on tämän päivän standardien mukaan energiatehokas. Kauppaan tulee saareke, josta voi poimia helposti mukaan voileipiä, salaatteja ja juomia. Tavallisten kassojen lisäksi on kaksi itsepalvelukassaa asiointia helpottamassa ja nopeuttamassa. K-Market Inarissa on myös pieni Inari-järvelle avautuva kahvipiste sekä entisaikojen Inarin kylänraittia kuvaava hieno valokuvaseinä.

”K-ryhmällä on vahva asema Lapissa. Kehitämme Lapin kauppaverkostoa jatkuvasti ja olemme tyytyväisiä, että pystymme jatkossa tarjoamaan Inarin kirkonkylälle entistä paremmat kauppapalvelut”, toteaa tyytyväisenä Keskon Pohjois-Suomen aluejohtaja Jari Saarinen.