Jäälin K-Supermarketiin uudet kauppiaat

Jaa

Henri Karppinen ja Veera Ukonmaanaho aloittavat Jäälin K-Supermarketin kauppiaina marraskuun alusta. He tulevat Kestilän K-Market Eväsrepusta.

Nykyiset kauppiaat Mika ja Mirkka Härkönen ovat olleet kauppiasuralla jo 2000-luvun alkupuolelta ja Jäälissä niistä kahdeksatta vuotta: ”Tämä liki 20 vuoden kauppiasmatka on ollut meille hieno ja haluammekin kiittää asiakkaitamme ja henkilökuntaamme sekä toivottaa onnea uusille kauppiaille Henrille ja Veeralle!”.

Tutustumisreissulla Jääliin syntyi heti ”se” tunne

”Kävimme Veeran kanssa tutustumassa Jäälin K-Supermarketiin yhtenä lauantai-iltapäivänä ja paluumatkalla kotiin Kestilään olimme yhtä mieltä siitä, että hei, tässä on meidän seuraava kauppapaikka!”, muistelee hauskasti Henri tutustumismatkaa Jääliin.

”Palaamme mielellämme Ouluun, se on pysynyt meille nämä vuodet kuin toisena kotina. Tuntuu kuitenkin haikealta jättää Kestilä taakse, olen itse aloittanut siellä 15-vuotiaana kesätöissä ja olemme nyt olleet Veeran kanssa kauppiaina täällä kolme ja puoli vuotta”, kertoo Henri.

Uudistuksia on luvassa mutta asiakaspalvelu on se tärkein

Jäälissä Henri ja Veera ensitöikseen tutustuvat asiakkaisiin ja henkilökuntaan. ”Haluamme ensin tutkia kaupan nykytilanteen ja ottaa huomioon asiakkaiden ja henkilökunnan näkemykset sekä toiveet kaupan kehittämisessä”. Kaupassa tullaan tekemään uudistuksia lähitulevaisuudessa. Tuoreosastot tulevat saamaan uusien kauppiaiden suurimman panostuksen. ”Asiakaspalvelu on ollut ja tulee olemaan aina se tärkein elementti”, Henri ja Veera lupaavat. ”Kiitämme Mika ja Mirkka Härköstä hyvin hoidetusta kaupasta ja onnea heille tulevaan”.

Henri on työskennellyt kaupan alalla 15-vuotiaasta saakka, joista viimeiset liki neljä vuotta kauppiaana Veeran kanssa. Perheeseen kuuluu kolme koiraa, jotka pitävät huolta isäntäväen säännöllisestä ulkoilusta.