Jani Kesti aloittaa K-kauppiasuransa Hämeenlinnan K-Market Käikälässä

Jaa

Jani Kesti on uusi K-kauppias ja aloittaa kesäkuun alusta kauppiaana K-Market Käikälässä. Hänen tarkoituksenaan on kehittää alueen lähikauppaa vieläkin palvelevammaksi. Asiakaspalvelu nostetaan kaupan liikeideassa keskiöön.

– Käikälän vanhat kauppiaat Kati ja Henry jättävät minulle isot saappaat täytettäväksi. Kaupalla on vakiintunut asiakaskunta ja he ovat tottuneet hyvään palveluun. Kysymys lieneekin, miten kehittää kauppaa kuitenkin perinteitä kunnioittaen. Lähden tähän haasteeseen innokkaana ja luottavaisin mielin, sanoo kauppias Kesti.

– Kuuntelen kaikkia asiakkaita ja heidän toiveitaan kaupan suhteen. Tarkoitukseni on luoda alueen parhaiten palveleva lähikauppa, jossa on kiva käydä ja sinne on aina mukava palata takaisin, hän suunnittelee.

– Kauppa ja henkilökunta ovat asiakkaita varten. Haluan luoda kaupasta henkilökohtaisen siten, että asiakas sydämessään tuntee kaupan omakseen, Kesti kertoo.

– Henkilökunnan kanssa aion rakentaa tiiviin yhteistyön kulttuurin, jotta kaupassa olisi entistäkin mukavampaa myös työskennellä, hän sanoo.

– Muutin Helsingistä Hämeenlinnaan, ja olen jo kiintynyt tähän kauniiseen kaupunkiin. Uskon, että pystyn asettumaan tänne luontevasti. Odotan innolla yhteistyötä paikallisten toimijoiden ja pienyrittäjien kanssa, Kesti summaa.

K-Market Käikälän osoite on Mantereenlinnantie 3.