Jani Kontiola on Kestilän K-Market Eväsrepun uusi kauppias

Jaa

Marraskuussa alkaa alkaa Jani Kontiolalla uusi elämänvaihe, kun hän aloittaa kauppiasyrittäjänä Kestilän K-Market Eväsrepussa.

Jani on aloittanut kaupan töissä 15-vuotiaana ja vielä lukion jälkeen tehnyt täyttä päivää kaupassa. ”Kauppiuus kiinnosti itseäni jo tuolloin ja ajattelin kouluttautua liiketalouden alalla valmistautuen tähän. Opinnot veivät kuitenkin pankkiin kahdeksaksi vuodeksi mutta nyt tehdään paluu rakkaalle päivittäistavarakaupan alalle”, kertoo Jani taustastaan.

”Tulen mielenkiinnolla aloittamaan kauppiasurani Kestilään. Ammattitaitoinen ja asiakkaillemme tuttu henkilökunta auttaa minua tässä”, Jani sanoo. ”Alkuun haluan panostaa hedelmä- ja vihannesosastoon ja tulemme järjestämään liha- ja kalapäiviä palvelun kera”, Jani suunnittelee.

”Vastuulliseen toimintaamme kuuluu suomalaisen ruuan korostaminen ja ruokahävikin minimoiminen. Tulen myös huolehtimaan siitä, että asiakkaillemme on saatavilla suomalainen ja hinnaltaan kilpailukykyinen vaihtoehto”, Jani lupaa.

Vapaa-ajalla Jani on harrastanut pesäpalloa sen eri muodoissa: pelaajana, tuomarina ja valmentajana. Talvisin hän on pelannut lentopalloa. Hänen perheeseensä kuuluu vaimo Salla, Hippu-tyttö 9 kk ja mäyräkoira Jormu.