Janne Ruola aloittaa kauppiasuransa K-Market Pyynikinkulmassa

Jaa

Aiemmin elintarviketeollisuuden parissa työskennellyt Janne Ruola aloittaa K-kauppiasuransa lokakuun alussa.

”K-Market Pyynikinkulma on laadukas ja palveleva korttelikauppa. Asiakkaat ratkaisevat, mihin suuntaan myymälä jatkossa kehittyy. Paikallisia lähituottajia ja pientuottajia haluamme pitää esillä mahdollisimman paljon”, Janne Ruola kertoo suunnitelmistaan.

”Hannosen Nina on tehnyt mahtavaa työtä Pyynikinkulman kauppiaana ja sen asiakkaiden kanssa. On hienoa päästä jatkamaan näin hyvin hoidettua kauppaa”, tuore kauppias kiitteelee. Nina Hannonen siirtyy Luopioisiin K-Market Järvikansan kauppiaaksi.

Janne on aikaisemmin työskennellyt elintarviketeollisuudessa, alkaen jo opiskeluaikoina tehdyistä menekinedistäjänn töistä juomafirmoissa. Sen jälkeen hän on työskennellyt pirkanmaalaisissa perheyrityksissä kuten Saarioisella ja Linkosuon Leipomolla erilaisissa myynnin ja myynnin johdon tehtävissä.

Jannen perheeseen kuuluvat puoliso Heidi ja lapset Emilia (4) ja Olivia (1,5). Heidi siirtyy mukaan kaupan toimintaan vähitellen, kun lapset kasvavat. ”Kaikkia tullaan varmasti näkemään myös Pyynikinkulmassa”, Janne lupaa. Kauppiaan vapaa-aika kuluu lasten kanssa, kirjojen parissa ja välillä golfaten.

(Kuva: Outi Lehtonen)