Jari Hyttinen palaa Vuorelan K-Marketin kauppiaaksi

Jaa

Jari Hyttinen palaa Siilinjärven K-Market Vuorelan kauppiasyrittäjäksi maaliskuun alusta. Kauppa on hänelle läpikotaisin tuttu, sillä on toiminut siinä kauppiaana aikaisemmin 26 vuotta.

Nykyinen kauppias Topi Nivamo kiittää asiakkaitaan ja jatkossa hän tekee kaupan työtä K-Citymarket Päivärannan palveluksessa.

Isä-Jorma peukutti päätöstä

”Tässä on liki neljän vuoden huilit ja tuumaustauko pidetty, joten olen palaamassa hyvillä mielin ja innoissani kaupan työhön takaisin”, Jari Hyttinen kertoo. Jari ja hänen vanhempansa Jorma ja Maija Hyttinen tulivat Vuorelan kylälle kauppiaiksi vuonna 1989. Kaupan työssä Jari on ollut ikänsä. ”Isä-Jorma peukutti mielissään päätöstä paluustani Vuorelan kauppiaaksi. Tässä alkoi olla jo hinkua asiakaspalvelutyöhön ja on hienoa palata tuttuun, omaan kauppaan”, hän iloitsee.

Tuoretta kahvia ja pakettiautomaatti

Kevään aikana K-Market Vuorelaan tulee Postin pakettiautomaatti ja kahvikone, josta voi ostaa mukaan tai paikan päällä juotavaksi aina vastakeitettyä kahvia. ”Isompia muutoksia ei ole luvassa mutta jatkamme perinteisen K-Market Vuorelan linjoilla. Asiakkaiden toivomuksia kuuntelemme mielellämme ja toteutamme niitä mahdollisuuksien mukaan. Tervetuloa morjestamaan!”, Jari kehottaa.

Jari Hyttisen sisko Pia Arminen tulee myös mukaan K-Market Vuorelan henkilövahvuuteen. Muuten kaupan tuttu henkilökunta jatkaa Jarin palveluksessa vanhoina työntekijöinä.