Jasper Wilenius aloittaa kauppiasuransa Turun K-Market Portsassa

Jaa

Wileniuksen kauppiasura käynnistyy elokuun alussa.

”K-Market Portsa on perinteikäs kauppapaikka upealla paikalla Port Arthurin sydämessä ainutlaatuisella asuinalueella Turussa. En olisi voinut toivoa parempaa paikkaa ensimmäiseksi kaupakseni ja kauppiasyrittäjäurani alulle. Kauppiasyrittäjyys on ollut tavoitteenani jo pitkään ja olen valmistautunut siihen työskentelemällä ruokakaupoissa vuodesta 1997 saakka lähes kaikilla kaupan eri osastoilla”, Jasper Wilenius sanoo.

”Kaupan valikoimat rakennetaan asiakkaidemme näköisiksi. Hyvän perusvalikoiman lisäksi painotamme paikallisuutta, vastuullisuutta ja ajan hermolla olemista. Laajennamme entisestään vege- ja kasvispuolen tuotteita sekä mukaan otettavien syötävien valikoimaa”, tuore kauppias kertoo.

Jasper tunnustaa, että kauppiaan oma sydän sykkii erityisesti juomaosastolle, jonne hän tulee hankkimaan mielenkiintoisia uutuuksia myös hyvinvointi- ja terveysvaikutteisiin juomiin.

K-Market Portsan kiitetty asiakaspalveluhenki on jatkossakin yksi kaupan kulmakivistä. ”Asiakkaamme saavat aitoa, välittävää, iloista ja tuttavallista asiakaspalvelua. Olen erittäin iloinen, että saan avukseni Portsan ammattitaitoisen henkilökunnan”, kauppias kertoo. ”Haluamme olla Portsan sydän, jonne on kiva ja helppo tulla.”

Jasper Wilenius on kokenut päivittäistavarakaupan ammattilainen. Ura on alkanut 1997 Naantalin K-Supermarket Ukko-Pekan lihatiskiltä. Sen jälkeen hän on toiminut osastonhoitajana ja myymäläpäällikkönä useissa eri K-Supermarketeissa Turun seudulla. K-ruokakauppiasvalmennuksen hän on suorittanut K-Supermarket Raisio Centerissä.

Jasper on ruuhkavuosia viettävä 41-vuotias perheenisä, ja perheessä on kaksi alakouluikäistä lasta. Puoliso jatkaa omassa yrityksessään. ”Lapsia kiinnostaa kovasti tulla järjestämään isän kaupan hyllyjä, vaikka ovat vielä pieniä työelämään.”

Urheilullisten harrastusten lisäksi Jasper on yhteiskunnallisesti aktiivinen ja toimii Naantalin kaupunginvaltuutettuna.