Jere Hakanpää aloittaa kauppiasuransa Annalan ja Lukonmäen K-Marketeissa Tampereella

Jaa

Jere Hakanpää aloittaa syyskuussa K-Market Annalan ja Lukonmäen kauppiaana.

”On mahtavaa päästä aloittamaan kauppiasura Tampereella. Olen asunut kaupungissa neljä vuotta mutta kaupat eivät ole minulle entuudestaan tuttuja. Kauppani ovat minulle hyvin mieleisiä, sillä pienissä kaupoissa pääsee paremmin kosketuksiin asiakkaiden kanssa”, kertoo Jere tunnelmistaan.

”Asiakkaiden toiveista ja henkilökuntani näkemysten pohjalta lähdemme kehittämään kauppoja yhdessä. Nykyinen kauppias Janne Koskinen on tehnyt erinomaista työtä henkilökunnan kanssa, joten tästä on hyvä minun jatkaa.”

Jere lupaa, että hänen kauppansa erottuvat erinomaisella asiakaspalvelulla sekä nykyaikaisella ja asiakaslähtöisellä valikoimalla. ”Jos jotain ei löydy niin hommataan!”

Henkilökunnan hyvinvointi on myös Jerelle hyvin tärkeä asia. ”Pyrin siihen, että meille on kiva tulla niin ostoksille kuin töihinkin.”

Jere Hakanpää on työskennellyt kaupan alalla 10 vuotta. Kaupan työt hän aloitti 15-vuotiaana Seinäjoella K-Market Kärjessä, missä hän työskenteli noin kuuden vuoden ajan opiskelujen ohessa. Neljä vuotta sitten hän tuli Tampereelle K-Market Amuriin myymäläpäälliköksi ja sittemmin suorittamaan myös kauppiasvalmennuksen omien sanojensa mukaan ”parhaassa mahdollisessa paikassa.”

”Haluan kiittää K-Market Amurin kauppiaita Lauri ja Milla Somervuorta ja työkavereitani tuesta ja tsempeistä”, lähettää Jere terveiset Amuriin.

Jere on koulutukseltaan tradenomi, ja myös hänen vanhempansa ovat yrittäjiä. Jere on mukana myös perheyrityksen toiminnassa. Vapaa-ajallaan aloitteleva kauppias harrastaa ruuanlaittoa ja frisbeegolfia sekä viime aikoina myös padelia. Perheeseen kuuluu puoliso Iitu.