Jere ja Niina Tikkanen aloittavat K-kauppiaina Maaningan K-Market Hopparissa

Jaa

Kauppiaspariskunta Jere ja Niina Tikkanen ovat uusia K-kauppiaita ja ryhtyvät luotsaamaan K-Market Hopparia.

”Tulemme antamaan yhdessä henkilökunnan kanssa kaupalle kaikkemme, jotta aito kyläkaupan tunnelma on kaupalla vahvasti läsnä jatkossakin. Tuomme mukanamme myös ripauksen uusia ideoita valikoimien ja tuotesijoittelun suhteen”, sanoo Jere Tikkanen.

”Aiempi kauppias Mirja Hoffren on tehnyt pitkän ja hienon työuran K-Market Hopparissa. Otamme nämä paljon ruokakaupan arkea nähneet saappaat suurella ylpeydellä vastaan”, Tikkaset kertovat.

”Kaupassamme paistetaan joka päivä tuoretta leipää, pikkusuolaista ja makeaa paistopistetuotetta. Kaupasta löytyy myös salaattibaari. Yhdessä ammattitaitoisen henkilökunnan kanssa tulemme korostamaan kaupassa asioimisen mielekkyyttä ja tarjoamme mielellämme ideoita arjen ruokaratkaisuihin”, kauppiaspari kertoo.

Asiakkaita Jere ja Niina Tikkanen pyytävät rohkeasti juttusille kauppiaspariskunnan kanssa.

”Tehtävämme on palvella asiakkaita, odotuksia ja toiveita kuunnellen ja toteuttaen. Haluamme, että K-market Hoppari on juuri alueen näköinen ja tarpeet täyttävä ruokakauppa. Siksi on erityisen tärkeää, että tulette nykäisemään hihasta niin voimme yhdessä keskustella mitä kaupassamme voitaisiin tehdä entistä paremmin.”

”Haluaisimme mainita erityiskiitoksen kaikille meitä matkamme varrella opastaneille ja kannustaneille kauppiaille. Teidän huikea ammattitaitonne on luonut hyvän perustan nyt alkavalle omalle kauppiasurallemme”, Tikkaset sanovat.