Toni ja Henna Ahonen aloittavat myös K-Market Aittarannan kauppiaina

Jaa

Toni ja Henna Ahonen ottavat luotsattavakseen Joensuun K-Market Aittarannan tammikuussa. He jatkavat myös K-Market Reijolan kauppiaina.

Uusi K-Market Reijolan kauppakiinteistö valmistuu valtatie 6:n varteen. Uuden kaupan pinta-ala on noin 550 neliötä ja vanhaan K-Market Reijolaan nähden kaupan pinta-ala tuplaantuu. Erikoiseksi uuden rakennuksen tekee se, että se on kasattu täysin valmiista elementeistä ja on uudenlaisen rakentamisen pilottihanke K-ryhmässä.

– Reijolassa jatkaa vanha henkilökunta, mutta ilokseni voin kertoa, että laajennus mahdollisti kahden uuden työntekijän palkkaamisen kauppaan. Kevään edetessä katsotaan, tarvitaanko edelleen lisärekrytointeja, kertoo kauppias Toni Ahonen.

– Uusina palveluina kauppaan tehdään konseptit ainakin salaattibaarille, lämpimälle keittolounaalle sekä Postin pakettiautomaatille. Valmius uusien palvelukonseptien kehittämiseen on luonnollisesti olemassa, joten otan mielelläni vastaan asiakkaiden toiveita näihin liittyen, kertoo Ahonen.

– Kun uusi kauppa aukeaa, voisi todeta että vanhasta kaupasta mukaan lähti ainoastaan vanha henkilökunta ja hyvä fiilis. Kaikki muu on uutta. Uudistus kehittää osaltaan alueen elinvoimaisuutta. Nyt pystymme tarjoamaan uskolliselle asiakaskunnallemme nykyaikaiset puitteet ja aivan uusia palveluja, sanoo Ahonen.

Kauppiasvaihdos K-Market Aittarannassa

K-Market Aittaranta siirtyy Ahosille 11.1.2019 alkaen. Kaupan henkilökunta jatkaa normaalisti.

– Aittarannnassa vahvuutemme ovat ostamisen helppous ja nopeus sekä esimerkiksi kaupassa paistettavien tuotteiden laaja tarjonta. Pystymme myös nopeasti ottamaan valikoimiin asiakkaiden toivomia tuotteita, sanoo Ahonen.

– Aittaranta on meille kolmas kauppapaikka K-Market Reijolan ja K-Market Hammaslahden lisäksi. Tämä monikauppiuus on hieno mahdollisuus kauppiasuralla ja antaa hyvän mahdollisuuden kehittää koko kauppakokonaisuutta. Lisäksi kaupat saavat toisistaan synergiahyötyjä, esimerkiksi henkilökunnan ristiintyöskentelyn kautta eri kauppapaikoissa kertoo Ahonen.

– Aittarantaan tulee oma vastuumyyjänsä, kun me kauppiaspariskuntana emme voi olla kaikissa kolmessa kaupassa samaan aikaan, hymyilee Ahonen.