Joni Huovila K-kauppiaaksi K-Market Torinrantaan Oulussa

Jaa

Joni Huovila aloittaa K-kauppiaana K-Market Torinrannassa tammikuussa.

– Siirryn kauppiaaksi Ouluun positiivisin ja innostunein mielin. Kauppapaikkana Torinranta eroaa nykyisestä kaupastani K-Market Vaarintorista täysin. Uusi kauppa sijaitsee vilkkaan kävelyreitin varrella Oulun keskustassa ja vanha kauppa pienessä maalaispitäjässä, kertoo Huovila.

Huovila toimii K-Market Vaarintorin kauppiaana Piippolassa Siikalatvalla tammikuun 2019 loppuun, jonka jälkeen Vaarintorin avaimet luovutetaan kauppiasuralle astuvalle uudelle K‑kauppiaalle.

– Heti kun tätä kauppapaikkaa minulle tarjottiin, ajattelin, että tässä se nyt on! Olen saanut kokea elämysrikkaat kolme vuotta kauppiaana K-Market Vaarintorilla ja rakentaa henkilökunnan kanssa uudenlaista, palvelevaa ja ennen kaikkea asiakkaiden näköistä kauppaa, joten tätä samaa fiilistä aion tuoda mukanani myös Torinrantaan, kertoo Huovila.

– Kauppapaikkana Torinranta on melko uusi, siisti ja henkilökunta on pitkäaikaista ja ammattitaitoista. Ensin aion tutustua rauhassa alueen asiakkaisiin ja kuulostella heidän ajatuksiaan kaupan kehittämisessä, Huovila sanoo.

– Ajatuksena minulla on tuoda Torinrantaan entistä ruokaisampi ja palvelevampi, aito, asiakkaittensa näköinen K-ruokakauppa, summaa Huovila.

K-Market Torinrannassa työskentelee neljä vakituista työntekijää kauppiaan lisäksi.