Jonna ja Mikko Karvonen Mäntsälän Neste K Tuuliruusun kauppiaiksi

Jaa

Jonna ja Mikko Karvonen aloittavat joulukuun alusta Neste K Tuuliruusun kauppiasyrittäjinä Mäntsälässä.

Jonna ja Mikko kertovat lähtevänsä innostuneina ja luottavaisin mielin luotsaamaan Neste K Tuuliruusua. ”Tuuliruusulla on hyvä maine Lahden moottoritietä käyttäville ja olemme iloisia, että voimme jatkaa tätä tarinaa ja saada siihen oma kädenjälkemme. Poikkeusajasta huolimatta luotamme lujasti siihen, että tästä tulee hyvä!” kauppiaat toteavat.

Karvosten ykkösjuttuja tulee olemaan asiakaspalvelu, siisteys, maukas ja tuore ravintolatarjonta sekä asiakkaiden toiveiden toteutus. ”Pyrimme siihen, että asiakas valitsee Tuuliruusun yhä uudelleen pysähdyspaikakseen.” Jonna ja Mikko haluavat hurmata myös Mäntsälän ja lähiseutujen asukkaat: ”Kehitämme mielellämme palveluita ja valikoimaa heidänkin toiveidensa mukaisiksi.”

Vastuullisuustyö kuuluu Neste K Tuuliruusun arkeen. ”Ruokahävikin pienentämiseen kiinnitämme erityisen paljon huomiota. Kierrätys, energian kulutuksen vähentäminen ja asiakkaiden ohjaaminen ekologisempaan kuluttamiseen sekä asiakkaiden turvallinen asiointi ovat tänä päivänä erityisen tärkeäitä asioita”, luettelevat uudet kauppiaat.

”Tarjoamme henkilökunnallemme turvallisen, viihtyisän ja avoimen työympäristön. Hyvä yhteishenki heijastuu myös asiakkaille ystävällisenä palveluna, josta huokuu ammattiylpeys tekemiseemme.”

Jonna ja Mikko Karvosella on jo seitsemän vuoden kokemus yhteisestä huoltoasemayrittäjyydestä pääkaupunkiseudulla. Heillä oli aikaisemmin kolme Teboil-asemaa. Jonnalla on työuraa myynnin ja markkinoinnin johtotehtävistä ja Mikko on johtanut aiemmalla urallaan useita IT-alan yrityksiä. Mikolla on myös toinen yritys, joka harjoittaa charter-liiketoimintaa purjelaivalla Suomessa ja ulkomailla. Karvosten perheeseen kuuluvat 10-vuotias poika ja 2-vuotias tytär.