Jonna Railamo kauppiaaksi Tampereen K-Supermarket Kuninkaankulmaan

Jaa

Jonna Railamo aloittaa vappuna Tampereen K-Supermarket Kuninkaankulman kauppiaana. Jonna toimii tällä hetkellä kahden K-Marketin kauppiaana Tampereella.

Jonna on innoissaan päästessään jatkamaan Mikko Salmian tekemää upeaa työtä Kuninkaankulmassa. ”Olen erityisen iloinen, että Mikko on yhdessä henkilökuntansa kanssa rakentanut perinteiselle kauppapaikalle nykyaikaisen ja yllätyksellisen, tavallista paremman ruokakaupan.”

”Kuninkaankulman vahvuuksia ovat ketteryys, inspiroivuus ja iloinen palvelu. Näitä ominaisuuksia tulemme yhdessä henkilökunnan kanssa kehittämään lisää ja pidämme huolta myös siitä, että sama hyvä meininki jatkuu”, Jonna lupaa.

”Kuninkaankulmassa on hienot valikoimat paikallisia tuotteita ja kaupassa on huomioitu paljon erilaisia erikoisruokavalioita. Näitä tuoteryhmiä tulemme jatkossakin kehittämään. Keskustan parhaasta panimovalikoimasta pidetään kiinni edelleenkin”, listailee Jonna. ”Jatkamme valikoimien aktiivista kehittämistä asiakkaitamme tarkasti kuunnellen. Elämme myös vahvasti mukana sesongeissa. Haluamme yllättää ja tarjota vieläkin parempaa”, Jonna lisää.

Vastuullisuusasiat ovat ruokakaupan normaalia arkea. ”Korostamme paikallisia tuotteita, käytämme vihreää energiaa ja kalatiskimme on vastuullinen, unohtamatta hyvää työkulttuuria. Lisäksi tänä päivänä on hyvin tärkeää huolehtia turvallisesta työskentelystä ja asioinnista.”

Jonna Railamo on aloittanut kaupan työt K-ryhmässä jo vuonna 1990 opintojen ohessa. ”Olen työskennellyt kaikkiaan seitsemän eri kauppiaan opissa.” Oma kauppiasura hänellä käynnistyi kuusi vuotta sitten Tampereella K-Market Peltolammilla ja viimeisen 4,5 vuoden ajan hän on luotsannut kahta K-Marketia, Kissamaata ja Ilmarinkatua.

Jonnan perheeseen kuuluvat puoliso Petri, joka jatkaa omassa ammatissaan, ja aikuiset lapset Patrik ja Pinja. ”Petri on minulle tärkeänä tukena ja auttaa kaupan touhuissa aina, kun ehtii”, kertoo Jonna. ”Patrik työskentelee kaupalla opintojensa ohella ja Pinja opiskelee Helsingissä.” Harrastuksikseen Jonna listaa monipuolisen liikunnan, hyvät ystävät ja mökkeilyn.