Juhani ja Maija Huhtamäen K-kauppiasuran käyntiin Keravalla

Jaa

Juhani ja Maija Huhtamäki aloittavat kauppiasuransa Keravan K-Market Ahjotorilla. Huhtamäet ottavat kaupan haltuun 17.5.2020.

”Tuntuu todella upealta aloittaa kauppiasura Ahjontorilla. Kaupassa on aitoa kyläkauppatunnelmaa ja odotamme innoissamme, että pääsemme tutustumaan ympäristöön ja ihmisiin paremmin. Aiomme osallistua aktiivisesti yhteisömme toimintaan, ja kunhan se on mahdollista, tulemme järjestämään Ahjontorilla mukavia tapahtumia”, kauppiaat iloitsevat.

Juhanin mukaan kunnia-asioita kaupassa ovat tuoreosastot, kaupassa pakatut lihatuotteet sekä alueen paras palvelu. ”Näinä poikkeusaikoina on erityisen tärkeää tuoda kotimaisuutta ja suomalaista ruokaa esille ja tehdä yhteistyötä alueen yritysten kanssa”, kauppias Juhani sanoo.

Juhani kertoo saaneensa kaupan työstä kokemusta 17-vuotiaasta saakka. Viimeksi hän on työskennellyt K-Market Pasaatissa Helsingin Pasilassa 17 vuotta. Myös Maija on työskennellyt samassa kaupassa yhdeksän vuotta. Juhani tunnustaakin, että siellä he tapasivat ja sittemmin perustivat perheen. Huhtamäkien perheeseen kuuluu kaksi pientä lasta.