Jukka Nuutinen ja Laura Pircklén Neste K Sipoonlahden kauppiaiksi

Jaa

Jukka Nuutinen ja Laura Pircklén aloittavat aprillipäivänä Neste K Sipoonlahden kauppiasyrittäjinä.

Jukka ja Laura ovat toimineet jo 11 vuotta K-kauppiaina niin Neste K -ketjussa kuin K-Supermarket -ketjussakin. Pariskunta oli viettämässä perheen kanssa välivuotta, kun tarjous uudesta kauppapaikasta tuli. ”Sipoonlahden Neste K on erittäin tunnettu, sijaitsee todella arvokkaalla paikalla ja upeassa merellisessä ympäristössä. Se oli tarjous, josta kukaan itävantaalainen kauppias ei yksinkertaisesti voi kieltäytyä!” Jukka ja Laura kertovat.

Sipoonlahden Neste K tarjoaa asiakkailleen useita eri toimintoja ja monipuolisen valikoiman kaikessa. ”Ruokakauppa on meille kohtuullisen tuttua ja tuomme varmasti jo ihan selkäytimessä mukanamme niin pienen kyläkaupan asiakaspalvelua kuin suuremman kaupan malleja ja toimintatapoja, kuten pien- ja lähituottajien tuotteiden löytämistä valikoimiin”, Jukka kertoo.

”Kaikkea toimintaa tulemme miettimään pidemmällä tähtäimellä ja tarjonnassa panostetaan sekä luotetaan laatuun, on se sitten nopeasti mukaan otettava hodari tai annos a la carte -listalta.”

”Tutustumme ensin kuitenkin uuteen liikenneasemaamme, henkilökuntaamme ja asiakaskuntaan sekä erityisesti heidän toiveisiinsa.”

”Lähdemme hoitamaan hommaa niin, että kaiken perustana on ajatus ’duuniin on kiva mennä’, tarkoittaen henkilökuntaa ja myös itseämme. Ruoka-, tauko- ja ostospaikan valinta tien päällä koostuu pienistä asioista ja hyvä yhteishenki ja fiilis näkyvät kyllä asiakkaille, jolloin meille pysähtyy mielellään seuraavankin kerran”, Jukka ja Laura uskovat.

Jukka Nuutinen on toiminut K-kauppiaana jo 11 vuotta ja ennen kauppiasvalmennustakin hän on työskennellyt K-ryhmässä kaupan kouluttajan tehtävissä. Laura on ollut mukana kauppiaana lähes alusta saakka. Jukka pitääkin Lauraa erityisenä vahvuustekijänään: ”Laura on ollut vastuussa perheen sekä yrityksen operatiivisten toimintojen loogisuudesta, sekä yleisesti järjen käytöstä ja harkinnasta”, Jukka vitsailee, mutta tosissaan.

Jukan ja Lauran perheeseen kuuluu kaksi poikaa.