Siirry sisältöön
Kauppiasuutiset

Juri ja Sanna Karvinen Lohjan K-Supermarket Lempolan kauppiaiksi

12.11.2021

Juri ja Sanna Karvinen aloittavat kauppiaina Lohjan K-Supermarket Lempolassa joulukuussa.

Juri ja Sanna kertovat tulevansa innostuneina aloittamaan hommat Lempolassa. ”Kaupalla on hyvä ruokakaupan maine ja jatkamme samalla linjalla”, he kertovat. ”Aloitamme tutustumisella henkilökuntaamme ja asiakkaisiin.”

”Nykyinen kauppias Silja Törrönen on hienosti ylläpitänyt ja kehittänyt Lempolaa”, kiittävät Karviset. ”Tulemme panostamaan erityisesti ruokaosastojen kehitykseen, ajankohtaisuuteen ja uutuuksiin.”

Vastuullisuusasiat ovat K-Supermarket Lempolan arkipäivää. Kierrätys ja lajittelun kehittäminen, ruokahävikin vähentäminen tehostamalla tilaustoimintaa ja lahjoittamalla syömäkelpoinen hävikki ruoka-apuun sekä energiatehokkuus etenkin valaistuksessa ja kylmälaitteissa ovat eräitä kaupan keskeisistä vastuullisuustoimista. ”Haluamme myös tarjota alueen nuorille polkuja työelämään TET- ja harjoittelupaikkojen muodossa.”

Lempola on Karvisten kolmas kauppa, ja Lohjalle he siirtyvät K-Market Kivistöstä. Ennen kauppiasuralle lähtöään Juri ja Sanna ovat olleet töissä yhteensä seitsemässä eri kaupassa ja yhdeksällä eri kauppiaalla. Sanna on kauppias kolmannessa polvessa ja Jurilla on kaupan työtä tehtynä jo 15 vuotta. 

Karvisten perheeseen kuuluu kolme kouluikäistä lasta. Harrastuksena ovat mailapelit, kuten tennis, sulkapallo ja sähly sekä talvella laskettelu ja hiihto. Vapaa-aika menee kauppiailla lasten ja omien harrastusten parissa.


Hei K-kauppias! Jäseninfoa Kauppiassivuilla.