Jussi Hyvätti kauppiaaksi K-Market Naantaliin

Jaa

K-kauppias Jussi Hyvätti lähtee luotsaamaan K-Market Naantalia huhtikuusta lähtien. Hyvätti toimii myös kauppiaana myös Raision keskustan K-Market Tasalassa. Kauppias lupaa muokata valikoimia monipuolisemmiksi ja lupaa helpotusta aamu-unisille.

– Aloitus jännittää. Asiakkaat ovat odotelleet jo toista vuotta K-kauppiaan saapumista tähän kauppaan, joka aiemmin oli keskusjohdettu kauppapaikka. Pieni paine onnistumiseen on, että saan asiakkaiden sydämet puolelleni. Olo on kuitenkin luottavainen, koska K-Market Naantalissa on osaava ja aurinkoinen henkilökunta, joka tekee erinomaista työtä, summaa ajatuksiaan kauppias Jussi Hyvätti.

– Kaupassa tullaan panostamaan erityisesti ToGo-tyyliseen valikoimaan ja paistopisteeseen, eli nopeat eväät saa helposti mukaan, laadusta tinkimättä. Valikoima on kaupassa tällä hetkellä melko suppea, joten se tulee monipuolistumaan – todennäköisesti jokaisella osastolla, kertoo Hyvätti tulevista uudistuksista.

– Pyrimme toteuttamaan asiakkaiden toiveet valikoimaan liittyen mahdollisimman hyvin, jotta kaupasta tulisi entistä enemmän asiakkaille sopiva. Tulemme lisäämään kauppaan myös kahvipisteen, jotta aamu-unisimmatkin saavat päivän hyvin käyntiin. Myös lähituotteita aion kartoittaa Turun seudulta, sanoo Hyvätti.

– Asiakkailta toivon, että tulevat vetämään hihasta! Mielelläni tutustun asiakkaisiin ja kuulen heidän toiveensa kauppaan liittyen. Kauppa ei tule muuttumaan yhdessä yössä, ja tuskin viikossakaan, joten toivon sen suhteen hieman kärsivällisyyttä, kertoo Hyvätti.

– K-Market Naantalista tulee vieläkin aurinkoisempi lähikauppa, summaa Hyvätti.