Jussi ja Katja Sippola kauppiaiksi Kurikan K-ruokakauppoihin

Jaa

Sippolat aloittavat kesäkuussa K-Supermarket Kurikan sekä K-Market Saumantien kauppiaina. Aiemmin he ovat toimineet kahden K-Marketin kauppiaina Satakunnassa.

Jussi Sippola (36) on koulutukseltaan merkonomi ja hän on suorittanut Keskon ruokakauppiasvalmennuksen sekä kauppiaiden jatkoseminaarin. Katja Sippola (37) on koulutukseltaan merkonomi ja hän on suorittanut myös terveydenhoitajan tutkinnon. Päivittäistavarakaupan kokemusta on karttunut jo yli 20 vuoden ajan, ja K-ruokakauppiaina he ovat toimineet vuodesta 2015.

Tavoitteena Pohjanmaan paras asiointikokemus

”Ensinnäkin mukavaa palata takaisin Etelä-Pohjanmaalle. Olen itse syntyisin Seinäjoelta ja Katja Alajärveltä joten tunne paluusta on kotoisa”, kertoo Jussi Sippola.

”Edeltävät kauppiaat ovat tehneet kauppapaikoissa hienoa työtä, josta on hyvä jatkaa kauppojen aktiivista kehittämistä vastaamaan kurikkalaisten tarpeita. Odotamme malttamattomina, että pääsemme tutustumaan paikkakuntaan, asiakkaisiin sekä heille jo ennestään tuttuun henkilökuntaan”, kertovat Jussi ja Katja suunnitelmistaan Kurikassa.

”Herkkutori ja tuoretuotteiden laatu sekä valikoima tulevat olemaan kauppojemme kulmakiviä. Myös asiakaspalvelu ja yleinen asiointikokemus on tavoitteenamme pitää Pohjanmaan parhaana. Aiommekin panostaa erityisesti siihen, että asiakaskokemus on joka asioinnilla varmasti paras mahdollinen.”

”Hedelmä- ja vihannesosastolle sekä tuoreen leivän ja irtopaistotuotteiden valikoimaan on kesän aikana tulossa uudistuksia. Myös lähi- ja paikallistuotteet tulevat olemaan laajasti esillä kaupan valikoimassa ja odotammekin yhteydenottoja valmistajilta ja tuottajilta, että heidän tuotteensa ja innovaationsa löytävät tiensä kaupan hyllyille.”

K-Supermarket Kurikka ja K-Market Saumantie työllistävät kauppiaiden lisäksi parisenkymmentä ruokakaupan osaajaa. Kauppojen aukioloajat tulevat myös laajenemaan kesän aikana, vinkkaavat Jussi ja Katja.

Porin Noormarkussa sijaitsevat K-Market Noormarkku ja K-Market Forssintie pysyvät vielä toistaiseksi Sippoloiden vetovastuulla, kunnes uusi kauppias on valittu.

Jussin ja Katjan perheeseen kuuluvat lisäksi lapset Emmi (10) ja Santeri (12) sekä Nuka-koira. Vapaa-aika kuluu pitkälti perheen parissa sekä Alavuden Sapsalammilla mökkeillen. Sippolat asuvat tällä hetkellä Porissa, mutta asunnon haku Kurikasta on käynnissä.