Jussi Uusitalo K-kauppiaaksi kolmeen K-Marketiin Yläneellä, Oripäässä ja Alastarossa

Jaa

Jussi Uusitalo aloittaa K-kauppiasuransa lokakuussa kolmessa K-Marketissa: K-Market Oripäässä, K-Market Yläneellä ja K-Market Alastarossa.

– Innostuneena ja odottavaisin mielin odotan, että pääsen aloittamaan kauppiaana. Haluan tarjota kaupoissani paikallisia tuotteita ja muutoinkin erilaistumaan kauppojen valikoimien suhteen. Minulle on tärkeää olla asiakkaiden kanssa tekemisissä. Asiakastyytyväisyys on minulle tärkeintä ja haluaisinkin, että asiakkaat tulevat rohkeasti juttelemaan ja esittämään toiveita valikoiman suhteen, sanoo Uusitalo.
Vapaa-ajalla hän viihtyy kuntosalilla ja ulkona liikkuen puolisonsa Sarin kanssa, joka myös tulee mukaan kauppojen toimintaan loppuvuoden aikana.

Uusitalon vanhemmat ovat aikanaan toimineet myös ruokakauppiaina ja näin Uusitalo on saanut ensikosketuksen kaupan alaan. Hän on työskennellyt Turun Länsikeskuksen K-Citymarketissa, K-Supermarket Kuninkojassa ja K-Supermarket Mynämäessä. Uusitalo on suorittanut esimiesvalmennuksen, ruokamestarin koulutuksen sekä K-ryhmän kauppiasvalmennuksen.