Jyri Metsälä kauppiaaksi K-Rauta Vantaanporttiin

Jaa

Vantaanportin K-Rauta saa uuden kauppiaan, kun Jyri Metsälä ottaa vetovastuun asiakkaiden palvelusta. Vantaanportti on hänen toinen kauppapaikkansa.

”Kauppiasurassa kiinnostavinta on mahdollisuus päästä toteuttamaan omaa visiota tulevaisuuden kaupasta yhdessä asiakkaiden ja henkilökunnan kanssa. Vantaanportin K-Raudassa on tehty erinomaista työtä asiakaskokemuksen kehittämisessä, ja on hienoa päästä jatkamaan tätä työtä”, Jyri Metsälä kertoo innoissaan.

Uuden kauppiaan tavoitteena on, että Vantaanportin asiakas saa parhaan asiakaskokemuksen ja kaupassa on kiva käydä. ”Meille se tarkoittaa asiakkaan yksilöllistä huomioimista, ja sitä, että henkilökuntaamme on helppo lähestyä. Jokainen asiakasryhmä löytää valikoimastamme itselleen sopivat tuotteet ja ratkaisut”, Metsälä lupaa.

Jyri Metsälällä on rautakaupasta vankka kokemus. Ura K-Raudan palveluksessa alkoi myyjänä Kotkan K-Raudassa vuonna 2007, ja sen jälkeen hän on toiminut erilaisissa tehtävissä K-Rauta Oulunkylässä Helsingissä sekä Merituulessa Espoossa. Kauppiasuransa Metsälä aloitti vuonna 2014 Lohjalla, mistä hän nyt siirtyy Vantaalle.
K-Rauta Vantaanportti työllistää 65 alan ammattilaista.

Kauppiaan perheeseen kuuluu vaimo Luisa ja kissa nimeltä Sheldon. Vapaa-aikanaan Jyri harrastaa erilaista ulkoliikuntaa sekä lukee.