K-Citymarket Easton on ketjunsa vuoden paras – katso myös muut palkitut

Jaa

Vuoden 2020 parhaaksi K-Citymarketiksi on valittu K-Citymarket Easton Helsingin Itäkeskuksesta. Kauppiaina toimivat Mika ja Anne Timonen ja tavaratalojohtajana Tiina Lintunen. Eastonia kuvaillaan valikoimaltaan monipuoliseksi, esillepanoiltaan runsaaksi ja asiakaspalvelultaan ensiluokkaiseksi.

Lokakuussa 2017 avattu K-Citymarket rakennettiin asiakastietoa hyödyntäen ja modernia kuluttajaa ymmärtäen, ja kolmivuotisen historiansa ajan kauppa on kehittänyt toimintaansa systemaattisesti askel askeleelta edelleen. Pitkäjänteinen kehitystyö ja asiakastoiveiden kuunteleminen sekä niiden mukaan toimiminen näkyvät yhä kasvavana asiakastyytyväisyytenä ja samalla myös vahvana myynninkehityksenä. K-Citymarket Eastonia kiitellään sekä asiakkaiden että K-Citymarket-ketjun tahoilta niin loistavista kalatiskeistään kuin edellisen vuoden parhaana palkitusta hedelmä- ja vihannesosastostaan.

”Ennen kaikkea tämä huomionosoitus kuuluu henkilökunnallemme sekä asiakkaillemme: rakennamme kauppaa asiakkaitamme varten, yhdessä henkilökuntamme kanssa. Kaupan tulee aina olla asiakkaidensa näköinen ja siinä olemme onnistuneet erinomaisesti. Meillä on kehityksessä tällä hetkellä runsaasti asioita ja keskitymme siihen, että kauppa säilyy vastedeskin asiakkaidensa näköisenä. Kauppaa tehdään asiakkaita varten. Kaupan kehittäminen on maraton, ei pikamatka”, K-Citymarket Helsinki Eastonin kauppias Mika Timonen kuvailee.

”K-Citymarket Easton on monipuolinen, runsas ja ensiluokkainen, niin valikoimien kuin asiakaspalvelunkin suhteen. Aivan erityisesti asiakkaat kiittelevät palvelutiskiä, josta saa mukaan paitsi laadukkaat raaka-aineet, myös neuvot ja välineet kotikeittiössä onnistumiseen. Jokainen asiakas löytää tarvitsemansa tuotteet erilaisiin tarpeisiin, ja samanaikaisesti valikoima ylittää asiakkaiden toiveita. Vuoden 2020 parhaasta K-Citymarketista löytyy nykyisin myös kattavasti erilaista ruokatarjontaa aina sushista keittolounaiden kautta kaupassa valmistettuun pizzaan ja lukuisten ravintoloiden laadukkaisiin valmisruokiin. Kaupan valikoimissa on runsaasti sekä pientuottajien tuotteita maakunnista että erikoisempia makuja maailmalta asiakkaiden ruokaseikkailuja rikastamaan”, perustelee valintaa K-Citymarket-ketjun johtaja Ari Sääksmäki.

Avautuessaan K-Citymarket Eastonin valikoimissa oli noin 30 000 elintarviketuotetta, ja nyttemmin valikoima on kasvanut lähes 32 000 tuotteeseen. Kolmivuotisen historiansa aikana K-Citymarket Eastoniin on tuotu muun muassa sushisushikonseptit ja vegelaajennukset sekä aidot italialaiset kiviuunipizzat. Kauppa oli myös toinen K-Citymarketeista, jotka siirtyivät ympärivuorokautiseen aukioloon marraskuussa 2018. Verkkokauppa on ketjun suurimpia.

Aikaisempina vuosina Vuoden K-Citymarket -palkinnon ovat voittaneet K-Citymarket Pirkkala (2019), K-Citymarket Vihti Nummela (2018) ja maailman parhaana ruokakauppana (IGD Awards: Store of the Year 2019) palkittu K-Citymarket Järvenpää (2017).

K-Citymarket-ketju palkitsee vuosittain parhaat kauppansa. Kaikki vuoden 2020 parhaiksi palkitut ovat:

 • Vuoden paras K-Citymarket 2020: K-Citymarket Helsinki Easton / kauppiaat Mika ja Anne Timonen
 • Palvelutiski 2020: K-Citymarket Helsinki Ruoholahti / kauppias Tero Huhtala
 • Kalatiski 2020: K-Citymarket Järvenpää / kauppias Markku Hautala
 • Ruokamaailma 2020: K-Citymarket Pirkkala / kauppias Sami Sivonen
 • Hevi-osasto 2020: K-Citymarket Kuopio Päiväranta / kauppias Pasi Toppari
 • Leipäosasto 2020: K-Citymarket Lappeenranta / kauppiaat Ari ja Miia Piiroinen
 • Juomaosasto 2020: K-Citymarket Jyväskylä Seppälä / kauppias Vesa Nurminen
 • Uudistaja 2020: K-Citymarket Oulu Rusko / kauppiaat Päivi ja Timo Raja-aho
 • Uudistaja 2020: K-Citymarket Riihimäki / kauppias Juuso Österman
 • Innovaattori 2020: K-Citymarket Vantaa Tammisto / kauppias Kimmo Sivonen
 • Innovaattori 2020: K-Citymarket Lahti Paavola / kauppias Petri Putila
 • Verkkokauppa 2020: K-Citymarket Espoo Iso Omena / kauppias Toni Pokela
 • Paras asiakastyytyväisyys 2020: K-Citymarket Turku Kupittaa / kauppias Hannu Aaltonen
 • Lisäksi K-Citymarket Seinäjoki Päivölä palkittiin parhaasta asiakaspalvelusta käyttötavaraosastoilla ja K-Citymarket Joensuu Pilkko parhaasta kassaosastosta