K-Citymarket Kemin kauppiaiksi Satu ja Hannu Rantala

Jaa

Satu ja Hannu Rantala aloittavat K-Citymarket Kemin kauppiaina 1.2.2020.

Rantaloille K-Citymarket Kemi on kolmas kauppapaikka K-Market Simon ja K-Supermarket Nykarleby-Uusikaarlepyyn jälkeen.

Nykyinen kauppiaspari Janne ja Aulikki Pelttari jatkaa edelleen K-Market Sauvonsaaren ja K-Market Keskuspuistokadun kauppiaina. ”Haluan kiittää kaikkia K-Citymarket Kemin asiakkaita, henkilökuntaa ja yhteistyökumppaneita näistä vuosista. Tavataan edelleen Sauvonsaaressa ja Keskuspuistokadulla”, Janne Pelttari kiittelee.

K-Citymarket Kemi on Rantaloiden mukaan hyvin hoidettu kauppa, joten alkuun kauppiaat aikovat keskittyä asiakkaisiin ja henkilökuntaan tutustumiseen. Erityisesti Rantalat ovat jo huomanneet kaupassa vallitsevan lämpimän ilmapiirin ja asiakaspalveluhenkisyyden. ”Hyvää kauppaa lähdetään kehittämään entistäkin paremmaksi pieni asia kerrallaan asiakkaita ja henkilökuntaa tarkasti kuunnellen. On tärkeää, että hyvin toimivat kaupan vahvuudet säilytetään ja kenties jalostetaan vielä entistäkin paremmiksi”, Hannu Rantala kertoo.

”Aion korostaa Kemin K-Citymarketissa valikoimaa, laatua ja palvelua. Haluan tarjota asiakkaille elämyksiä joka ostoskäynnillä. Hyvä asiakaspalvelu, ja esimerkiksi paikalliset valikoimat, luomu ja vastuullisuus ovat asioita, joihin Kemissä panostamme. Samalla haluamme olla tiiviisti kiinni ajassa ja esitellä myös kaupan maailman uusia tuulia esimerkiksi uutuuksien muodossa. Lähdemme aktiivisesti rakentamaan asiakkaan ajan arvoista kauppaa”, Hannu Rantala sanoo viitaten K-Citymarket-ketjun asiakaslupaukseen.

”Tavoitteenani on rakentaa K-Citymarket Kemistä alueen ykköskauppa. Jo nyt K-Citymarket Kemin etuna on se, että sinne on helppo tulla”, Hannu Rantala toteaa.

Hannu Rantala kertoo, että odottaa jo perheineen sormet syyhyten siirtymistä K-Citymarket Kemin kauppiaaksi. Hän kuvailee, kuinka jokainen kauppapaikka on kasvattanut häntä kauppiaana ja opettanut uusia näkökulmia asiakaspalvelusta.

”Lapin ihmiset avaavat varmasti taas silmämme uudella tavalla”, Hannu miettii.

Kemi on ollut Hannun kotiseutua jo vuosia ja nyt uuden kauppapaikan myötä perhe muuttaa takaisin entiseen kotitaloonsa. Perheeseen kuuluu Satu ja Hannu Rantalan lisäksi 21-vuotias poika ja 13-vuotias tyttö. Rantaloiden poika on tiiviisti mukana kaupan toiminnassa opintojensa ohella. Vapaa-aikana Rantalat harrastavat monipuolisesti urheilua.