K-Citymarket Riihimäen kauppiaaksi Juuso Österman

Jaa

Juuso Österman aloittaa K-Citymarket Riihimäen kauppiaana elokuun alussa. Uusi kauppias aikoo panostaa kaupassa paikallisuuteen sekä tuoretuotteisiin, minkä lisäksi hän aikoo olla vahvasti läsnä sekä digitaalisissa kanavissa että kaupan käytävillä.

Österman (28) siirtyy Riihimäelle K-Supermarket Eurajoen Portista, jossa on toiminut kauppiaana vuodesta 2015 alkaen.

”Jätän Eurajoen Portin haikein, mutta positiivisin mielin. Siirtyminen askelta suurempaan kauppaan on yksi askel kauppiasurallani eteenpäin”, Österman sanoo.

K-Citymarket Riihimäki on Östermanin mukaan hyvin hoidettu kauppa, jossa perusasiat ovat kunnossa, joten uusi kauppias aikoo jatkaa samalla linjalla.

”Itselleni tärkeitä asioita ruokakaupassa on paikallisuus ja tuoretuotteet, jotka ovatkin jo nyt kaupassa laadukkaasti ja monipuolisesti esillä. Haluan jatkaa edellisen kauppiaan Lassen vahvaa työtä liha- ja kalaosastolla ja entisestään vahvistaa niitä. Myös heviosasto on sydäntäni lähellä ja sinne on esimerkiksi jo hankittu appelsiinimehukone odottamaan elokuun alkua.”

”Olen vielä kauppiaana melko nuori, joten mielelläni myös kyseenalaistan ennakkoluulottomasti olemassa olevia tapoja ja mietin voisiko asioita tehdä uudella tavalla. Tuoretta näkökulmaa haluan tuoda mukanani erityisesti sosiaalisen median ja viestinnän saroilla”, Österman kertoo.

Österman korostaa tekevänsä töitä asiakkaille ja kuuntelevansa herkällä korvalla näiden toiveita ja mielipiteitä.

”Minulta saa aina tulla kysymään ja aina saa laittaa viestiä. Haluan kauppiaana olla mahdollisimman paljon kaupassa asiakkaiden tavoitettavissa.”

Kauppias Österman kertoo, että Eurajoen Portin kauppiasvaihdosta on valmisteltu yhdessä tulevien kauppiaiden, Saku ja Tii-Mari Vä­­­tin kanssa.

”Haluan kiittää asiakkaitani kuluneista vuosista. Lähden Eurajoen portista haikein mielin, mutta uskon vakaasti, että kauppa jää uusien kauppiaiden myötä hyviin käsiin”, Österman sanoo.