K-duuni -finalistit valittu

Jaa

Useista hyvistä kandidaateista K-ryhmän vuoden työnantajakauppias -sarjan finaaliin pääsivät K-Market Ruoveden kauppiaat Eija ja Jouko Ahonen Ruovedeltä, K-Supermarket Ritaharjun kauppiaat Esko ja Nina Valkola Oulusta sekä K-Market Taavetin kauppias Hermanni Natunen Taavetista.

K-duuni -kilpailussa etsittiin K-ryhmän vuoden kaupan työntekijää ja työnantajakauppiasta. Tänä vuonna K-duuni -kilpailussa ehdokkaina olivat kaikki K-ryhmän kauppojen työntekijät ja K-kauppiaat. Vuoden työntekijä voi hyvin olla kaupan puolella työskentelevä nuori, joka on jo lyhyessä ajassa onnistunut osoittamaan kykynsä, tai kokeneempi työntekijä, joka on pidemmän uransa aikana näyttänyt osaamisensa.

Kilpailun finalistit on nyt valittu, ja voittajat julkistetaan K-Team Päivillä Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa pyhäinpäivänä 3.11. Kilpailuun saatiin ennätysmäärä ehdotuksia, peräti 1 469 kappaletta, joista K-kauppiasliiton hallitus valitsi molempien sarjojen finalistit. Kilpailussa olivat mukana kaikki K-ryhmän ketjut Suomessa: K-Citymarket, K-Supermarket, K-Market, Neste K, K-Rauta, Rautakesko Yrityspalvelu, Onninen, Intersport, Budget Sport, The Athlete’s Foot, Kookenkä ja K-Auto.

Useista hyvistä kandidaateista K-ryhmän vuoden työnantajakauppias -sarjan finaaliin valittiin K-Market Ruoveden kauppiaat Eija ja Jouko Ahonen Ruovedeltä, K-Supermarket Ritaharjun kauppiaat Esko ja Nina Valkola Oulusta sekä K-Market Taavetin kauppias Hermanni Natunen Taavetista.


Eijaa ja Joukoa kehutaan mm. näillä sanoilla: ”Jos työntekijätkin hymyilevät aidosti niin kuin kauppias itse, on jotain tehty oikein. Itsellekin tulee aina hyvä mieli asioidessa. Eija ottaa työntekijät huomioon ja Eijalle voi sanoa suoraan asiat. Antaa myös hyvää palautetta kun on aihetta. Kaupassa käydessä huomaa, että kaupassa on hyvä työilmapiiri ja työntekijät ja kauppiaat osaavat palvella asiakkaita mahtavasti. Asiakkaiden toiveet otetaan hyvin huomioon.”

Eskon ja Ninan kannattajat kertovat: ”Erittäin hyvä, tasapuolinen, rehti, huumorintajuinen työnantaja. Esko taitaa henkilöstöjohtamisen ja ylipäätään kaupan pyörittämisen parhaimmillaan! Töihin on aina mahtava mennä, kun tietää että Esko auttaa kaikissa asioissa missä tarvitsee apua ja kuuntelee innolla uusia ideoita. Hän kannustaa henkilökuntaa ja tukee jokaista. Asiakkaat pitävät hänestä kovasti ja etenkin lapsiasiakkaat! Monesti on pieni koululainen tullut kysymään onko kauppias paikalla, koska haluaa vain nähdä ja jutustella Eskon kanssa.”

Hermannin valintaa perustellaan mm. näin: ”Kauppa on Hermannin aikana muuttunut pirteämmäksi ja kaikki työntekijät vaikuttavat aidosti hyväntuulisilta. Hermanni myös kehuu henkilöstöään julkisesti ja on tietääkseni järjestänyt heille myös hauskoja virkistystapahtumia. Hermanni on myös ottanut nuoria harjoitteluun ja kesätöihin. Hyvä työnantaja. Uudistusmyönteinen, asiakaslähtöinen kaupanpito. Yritteliäisyyttä, innokkuutta, asiakaslähtöisyyttä. Hän ottaa asiakaskunnan toiveet huomioon, asiakkaat ovat ykkösiä. Huomioi myös palautteessaan työntekijät. Hermanni on saanut kaupan aivan uuteen lentoon. Myös henkilökunta nauttii työstään!”

K-ryhmän vuoden kaupan työntekijä -finalistit ovat Niko Teinus, K-Citymarket Puuvilla, Pori, Seppo Salovesi, Onninen Mega Express, Tampere sekä Juuso Taipaleenmäki K-Rauta Skanssi, Turku.

Nikoa ehdottaneet kertovat hänestä: ”Äärimmäisen hyvä asiakaspalvelutyössä. Juttelee letkeästi samalla kun ostokset kulkevat hihnalla. Valitsemme aina kun mahdollista hänen kassansa, sillä siinä raskaskin päivä kevenee! Aivan käsittämätön kyky höpötellä vastavuoroisesti asiakkaan kanssa noinkin lyhyen hetken aikana. Ja niin ettei ärsytä ketään. Mahtava heppu! Saa hymyn huulille ylitsepursuavalla positiivisuudellaan. Asiakas tuntee itsensä tärkeäksi ja huomioiduksi.

Seposta kerrotaan mm. seuraavaa: ”Sepolla on yli 30 vuoden kokemus LVI-alan myynnin ammattilaisena ja häneltä luonnistuu alan ammattilaisten vaativimpien toiveiden täyttäminen. Häneltä saa aina tarvittavat neuvot, jos itsellä ei ihan heti tarvittavia taitoja löydy. Hän piristää työpäivää monilla eri tavoin, mutta parasta hänessä on huumori, mitä meidän työpaikalla viljellään todella ahkerasti. Hän tulee meidän nuorempien myyjien kanssa todella hyvin toimeen. Jos jollekin tämän voiton soisi, se olisi Seppo Salovesi! Loistava tietotaito ja asiakaspalvelun ammattilainen. Pyyteetön työntekijä joka asettaa asiakkaat ja työkaverit itsenä edelle. Palvelee täydellisesti niin asiakkaita kuin henkilökuntaakin.”

Juusoa ylistetään mm. näillä sanoilla: ”Mahtava asiakaspalvelija, joka osaa hommansa ja alansa! Juusolta saa aina iloista ja asiantuntevaa palvelua. Siinä on kyllä mies kohdallaan. Iloinen ja viimeisen päälle asiantunteva myyjä. Erittäin palveluhenkinen ja keskeyttää jopa taukonsa palvellakseen kiireistä kanta-asiakastaan. Valovoimainen asiakaspalvelija.”

Onnea kaikille finalisteille! Näistä hienoista finalisteista K-kauppiasliiton hallitus valitsee kummankin sarjan vuoden 2018 voittajat. Heidät julkistetaan ja palkitaan stipendeillä K-Team Päivillä 3.11.