K-duuni-kilpailu on käynnissä – jätä ehdotuksesi 10.9. mennessä

Jaa

Etsimme jälleen K-ryhmän* vuoden työnantajakauppiasta sekä kaupan työntekijää. Tänäkin vuonna K-duuni -kilpailussa ehdokkaina ovat kaikki K-kauppiaat ja K-ryhmän kauppojen työntekijät. 

 

Ehdota K-ryhmän vuoden työnantajakauppiasta!

Tiedätkö K-kauppiaan, jolle työntekijöiden tyytyväisyys on sydämen asia? Hän on onnistunut luomaan kauppaansa hyvän työilmapiirin ja asiakaspalveluhenkisen meiningin. Kuka tarjoaa henkilöstöllensä mahdollisuuksia kehittää omaa osaamistaan ja on onnistunut edistämään monimuotoista ja tasa-arvoista työyhteisöä? Kuka kauppias on onnistunut luomaan turvallisen olon kaupassaan – niin henkilökunnalle kuin asiakkaillekin?

 

Ehdota K-ryhmän vuoden kaupan työntekijää!

Tunnetko kaupan työntekijän, joka on jaksanut tukea työkavereitaan ja hoitanut hommansa esimerkillisesti myös meitä kaikkia kohdanneen poikkeusajan aikana? Kenellä on taito piristää niin työkavereiden kuin asiakkaidenkin päivää? Kuka osoittaa ensiluokkaista palveluhenkisyyttä vuorovaikutuksessaan asiakkaiden ja työkavereiden kanssa?
Vuoden työntekijä voi hyvin olla kaupan puolella työskentelevä nuori, joka on jo lyhyessä ajassa onnistunut osoittamaan kykynsä, tai kokeneempi työntekijä, joka on pidemmän uransa aikana näyttänyt osaamisensa.

 

Jos tunnistit tästä kuvauksesta kaupan työntekijän tai K-kauppiaan, ilmianna hänet meille! Voittajat julkistetaan K-Team Live –virtuaalitapahtumassa 31.10.2020. Maineen ja kunnian lisäksi voittajat palkitaan stipendillä.

Kilpailuaika on 10.8. – 10.9.2020, ja voit ehdottaa omia suosikkejasi osoitteessa: www.kesko.fi/k-duuni-kilpailu.

*Kilpailussa mukana ovat seuraavat K-ryhmän ketjut Suomessa: K-Citymarket, K-Supermarket, K-Market, Neste K, K-Rauta, Rautakesko Yrityspalvelu, Onninen, Onninen Express, Intersport, Budget Sport, The Athlete’s Foot, Kookenkä, K-Auto, K-Caara ja Porsche Finland.