K-duuni-kilpailun 2021 finalistit valittu

Jaa

Mari ja Mika Mustonen Rovaniemeltä, Erkki Zaiedman ja Eija Voutilainen Espoosta sekä Jyri Metsälä Vantaalta ovat K-duuni-kilpailun kauppiasfinalistit.

Rovaniemen K-Supermarket Kauppatorin diplomikauppias Mari Mustonen ja kauppiaspuoliso Mika Mustonen saivat tunnustusta muun muassa palautteen antamisesta:

”Meillä on niin HUIPPU KAUPPIAS PARISKUNTA jotka pitää meistä huolta. He osaavat tsempata porukkaa ja antaa myös kiitosta. Olemme yhtä perhettä. Asiakkaatkin sanovat, että on ku kotiin tulisi, kun tulevat meille kaupoille. Meillä jaetaan ilot ja surut.”

Espoon K-Supermarket Lasihytin ja K-Market Kauklahden kauppiaspari Erkki Zaiedmania ja Eija Voutilaista kehutaan seuraavasti:

”Työnantajina Eki ja Eija ovat hyvin sympaattisia, joustavia ja kaikki huomioon ottavia. Heitä aidosti kiinnostaa työntekijöidensä hyvinvointi ja jaksaminen, joihin he panostavat eri tavoin, esimerkiksi yhteisillä tapahtumilla ja kuntosalijäsenyydellä. He kohtaavat ihmiset ihmisinä, riippumatta esimerkiksi heidän ulkonäöstään tai taustoistaan.”

K-Rauta Vantaanportin diplomikauppias Jyri Metsälää ylistetään:

”Motivoiva ja esimerkillinen ajanhermolla kulkeva, erittäin helposti lähestyttävä positiivinen kauppias.”  ”Jyri pitää työntekijöistään huolta. Hän tulee tarvittaessa paikkaamaan jos työntekijöitä on pois ja hän kannustaa. Hän on empaattinen ja aina hyvällä tuulella.”

Työntekijäsarjan finalistit Joensuusta, Helsingistä ja Pyhännältä

Työntekijäsarjan finalistit ovat Merike Eskelinen, K-Market Reijola, Joensuu, Mari Kamula, K-Market Pyhäntä, ja Juuso Vähäsoini, K-Rauta Lanterna, Helsinki.

Meriken asennetta kehuttiin:

”Merike jaksaa aina tervehtiä iloisena ja hymyssä suin. Hän piristää päiviäni, kuin varmasti monen muunkin, positiivisella olemuksellaan. Ei ole ainakaan vielä vastaan tullut yhtä mukavaa työntekijää!”

Maria kehuttiin muun muassa näin:

”Hän on aina niin ihanan iloinen ja hyväntuulinen. Kertoo mielellään suosikki tuotteita ja uutuuksia joita kannattaa kokeilla maistaa. Auttavainen ja hyvin ihmisläheinen.”

Juusoa ylistettiin:

”Juuso on innokas ja supliikki tekijä! Työkavereiden ja asiakaspalautteiden suosikki.” ”Aktiivinen, reipas, osaava tulevaisuuden kauppias.”

Onneksi olkoon kaikille finalisteille!

K-duuni-kilpailussa etsitään vuosittain K-ryhmän vuoden työnantajakauppiasta ja kaupan työntekijää. Ehdokkaina olivat kaikki K-ryhmän kauppojen K-kauppiaat ja työntekijät, ja ehdokkaita voivat esittää niin asiakkaat kuin K-ryhmäläisetkin. Tänä vuonna kilpailuaikana 1.8. – 12.9.2021 saatiin yhteensä 1 685 ehdotusta, joista kauppiassarjaan tuli 792 ja työntekijäsarjaan 893 ehdotusta. Molempien sarjojen voittajat julkistetaan K-ryhmän yhteisessä K-Team Live-virtuaalitapahtumassa 6.11.2021. Lisätietoja: https://www.kesko.fi/k-duuni-kilpailu