K-Market Alavieskan uudeksi kauppiaaksi Kari Marjakangas

Jaa

Kari Marjakangas (56) aloittaa K-Market Alavieskan uutena kauppiaana joulukuun alussa. Kaupan entiset palvelut säilyvät, mutta myös uudistuksia on luvassa.

Yrittäjyys on Kari Marjakankaalla verissä. Hän aloitti työskentelyn isänsä omistamalla huoltoasemalla jo 70-luvulla ja perusti ensimmäisen oman yrityksensä vuonna 1984. K-kauppiaaksi hän päätti ryhtyä aikaisempien kauppiaiden tarjotessa mahdollisuutta jatkaa K-Market Alavieskan toimintaa.

”Itsenäinen kaupanteko on aina kiinnostanut minua. K-kauppiuus tuo mielekästä jatkoa omalle yrittäjän uralleni ja saan opetella jotakin uutta”, Kari sanoo.

Uudelle kauppiaalle kaupan toiminnan turvaaminen ja kehittäminen paikkakunnalla on tärkeää. Kaupassa säilyvät entiset palvelut ja myös uudistuksia on tulossa.

”Tarjoamme laadukkaita tuotteita edulliseen hintaan ja myös lähellä tuotettua ruokaa. Tuotevalikoimaa tullaan tarkistamaan ja kehittämään asiakkaiden toiveiden mukaan. Muutosvaihe saattaa aiheuttaa viivästyksiä tai katkoksia toiminnassa. Toivonkin, että asiakkaat ymmärtävät muutosvaiheen haastavuuden”, sanoo Kari.

K-Market Alavieska työllistää neljästä kuuteen kaupan alan ammattilaista, jotka siirtyvät vanhoina työntekijöinä uuden kauppiaan palvelukseen.

Tällä hetkellä sinkkuna elelevän Karin perheeseen kuuluu kolme aikuista lasta. Vapaa-aikanaan hän viihtyy luonnon rauhassa ulkoillen ja erilaisten urheilu- ja moottoriharrastusten parissa.

Lisätietoja: K-kauppias Kari Marjakangas, puh. 08 430 8822