K-Market Kalakukon kauppiaaksi Neulamuikusta tuttu Sirpa Karppi

Jaa

Heinäkuun alusta Kuopion keskustan K-Market Kalakukko siirtyy Sirpa Karpille. Hänellä on entuudestaan K-Market Neulamuikku Neulamäessä.

”Kovasti olen iloinen ja innoissani uudesta kaupasta. K-Market Kalakukko on aivan erilainen kauppa kuin Neulamuikku asiakaskunnan ja valikoiman puolesta. Neulamuikku säilyy entisellään palvelevana kyläkauppana ja Kalakukkoa ryhdyn kehittämään keskustan asiakkaan näkökulmasta”, kauppias Sirpa Karppi kertoo.

”Saamme ensimmäisenä kuopiolaisena ruokakauppana myyntiin K-Market Kalakukkoon Hanna Partasen kuuluisat kalakukot. Niitä saa nyt myös sunnuntaisin, turistit ovat nimittäin niitä etsineet pyhäpäivisin”, iloitsee Sirpa.

”Neulamuikusta tuon Kalakukkoon asiakkaiden kovasti käyttämän ja tykkäämän tuotetoivomustaulun. Asiakas voi esittää henkilökunnalle toiveensa tuotteesta tai palvelusta ja kirjoitamme taululle myös vastauksen, milloin ja miten toive toteutuu.”

Uuden kauppiaan tervetuliaiskahvit nautitaan asiakkaiden kanssa sitten, kun poikkeustilanne sen sallii. Muutenkin niin Neulamuikussa kuin Kalakukossakin asiakkaiden ja henkilökunnan turvallisuus on ykkösjuttu. ”Riskiryhmille suosittelen aamun ensimmäistä tuntia asiointiin, silloin on rauhallisinta ja kauppa on puhtaimmillaan”, Sirpa sanoo.

Henkilökunnalle saman työnantajan samassa kaupungissa olevan kahden K-Marketin oleminen on etu. ”Meillä on molemmissa kaupoissa hyvä porukka ja mahtavia tyyppejä töissä, ja on mielekästä, että henkilökunnalla on mahdollisuus työskennellä kahdessa erilaisessa kaupassa.”

Sirpa Karppi on ollut K-Market Neulamuikun kauppiaana tänä kesänä 10 vuotta. Sitä ennen hän työskenteli Keskossa 20 vuotta seitsemässä eri tehtävässä.

Sirpa Karpin perheeseen kuuluvat lapset Kalle (20) ja Anna (13). Kalle työskentelee jo vakituisesti Neulamuikussa ja Anna on aloittanut ensimmäisen kesätyönsä myös kaupalla. Sirpa harrastaa työn vastapainona golfia, jolla ajatukset saa mukavasti muualle vauhdikkaasta arjen työstä. Hän toimii myös useissa luottamustehtävissä muun muassa Kuopion Yrittäjien puheenjohtajana.