K-Market Karpalon kauppiaina aloittavat Sauli ja Jenna Jalkanen

Jaa

Sauli ja Jenna Jalkanen aloittavat kauppiasuransa marraskuun puolivälistä Pertunmaan K-Market Karpalossa.

”Olemme innostuneita ja täynnä ideoita Karpalon kehittämiseen”, Sauli ja Jenna kertovat. ”Toivomme, että pertunmaalaiset haluavat tutustua meihin yhtä kovasti, kuin me heihin!”

”Haluamme tehdä kaupasta vielä enemmän juuri Pertunmaan asukkaiden ja oman näköisemme. Tavoitteena on oman kylän kauppa, jonne halutaan palata aina uudelleen.”

”Aiomme panostaa paikallisiin tuotteisiin ja kuunnella, mitä sellaisia palveluita voisimme tarjota asiakkaille, joilla voisimme helpottaa sekä piristää arkea. Emme pelkää kokeilla mikä tässä paikassa toimii, vaan otamme tulevat haasteet vastaan mielenkiinnolla”, lupaavat Sauli ja Jenna.

Vastuullisuus kuuluu K-Market Karpalon arkeen, ja esimerkiksi ruokahävikin minimointi kuuluu suunnitelmiin. ”Haluamme myös tarjota mahdollisimman monelle nuorelle vastuullista ensityötä joko TET-jaksolla tai kesätyöpaikkana.”

Sauli on työskennellyt kaupan alalla 2008 alkaen, alkaen kotikuntansa Rautalammin Valintatalosta ja jatkaen siitä Kuopioon eri kauppoihin ja kaupparyhmittymiin. Jenna on aloittanut työuransa Kiurun Leipomolla, missä hän sai tehdä kaikkea mahdollista ruohonleikkauksesta tuote-esittelyihin. Koulun jälkeen hän löysi paikkansa kaupan töistä, joista hänelle lähimpänä sydäntä ovat asiakaspalvelutyöt palvelutiskissä ja kassalla.

Jalkasten perheeseen kuuluvat 2-vuotias Miro-poika ja Kikka-koira, jotka järjestävät vauhtia joka päivään. ”Pallopelit ovat meidän molempien sydäntä lähellä, joten etsimme myös Pertunmaalta mahdollisuuksia harrastaa. Jos joku etsii tenniskaveria, niin Saulin saa tulla haastamaan peliin koska vain”, lupaavat Jalkaset.