K-Market Maskun kauppiaaksi Turo Tikanmäki – viereiselle tontille uusi K-Supermarket

Jaa

Turo Tikanmäki aloittaa K-Market Maskun kauppiaana maaliskuun alusta. Uusi K-Supermarket rakennetaan viereiselle tontille ja Turo Tikanmäki siirtyy siihen kauppiaaksi.

Turo Tikanmäki on toiminut K-kauppiaana jo yli 13 vuotta, niistä reilut 11 vuotta Turun Hirvensalon K-Market Delissä. Hän luotsaa myös K-Market Moikoista. Turo odottaa mielenkiinnolla tulevaa ja on hyvillään, että hän ehtii tutustua Maskuun ja asiakkaisiinsa ennen uuden K-Supermarketin avautumista.

”Lähden rakentamaan luottamussuhdetta asiakkaisiini ja lupaan, että K-Market Masku on vastuullinen, asiakkaat ja toimintaympäristön huomioiva ruokakauppa. Tällä samalla linjalla jatkamme ja laajennamme palveluita myös aikanaan uudessa K-Supermarketissa.”

”Jokainen asiakas on meille tärkeä ja toimimme niin, että tämän myös aistii. Kotimainen ruoka ja lähituottajat ovat lähellä sydäntämme, mikä näkyy kaupan valikoimissa”, Turo lupaa.

Turon perheeseen kuuluvat kaksi lasta sekä vaimo, jolla on oma sisustusalan erikoisliike Naantalissa. Punttisali ja kuntoliikunta ovat Turolle mieluisimpia harrastuksia.

Uusi K-Supermarket rakennetaan nykyisen K-Marketin viereiselle tontille. Kauppa avautuu loppukesällä 2022. Kesko Oyj laajensi viime kesänä tulevan kaupan tonttia ostamalla lisämaata jo valmiiksi omistamansa alueen jatkoksi. Tämä mahdollistaa myös nykyaikaisen verkkokaupan noutopalveluiden toteuttamisen sekä laajat, avarat parkkipaikat kaupan piha-alueella.