K-Market Muurolasta Tero ja Mari Jolangin neljäs K-Market

Jaa

Rovaniemen Muurolan K-Marketin kauppiaiksi tulevat 17.2.2020 Tero ja Mari Jolanki. Muurola on heidän neljäs K-Marketinsa, muut ovat Pekantori, Korkalovaara ja Asemieskatu.

Tero ja Mari iloitsevat, kuinka hienoa on päästä kauppiaaksi K-Market Muurolaan. Marille paikka on tuttu ja rakas, koska hänen 89-vuotias mummonsa asuu kylällä edelleen. ”Lapsena mummon luona vieraillessa K-kaupassa käynti oli päivän kohokohta! Enpä silloin arvannut, että olen joskus kauppiaana tässä perinteikkäässä kaupassa”, iloitsee Mari.

”Lähdemme suurella innolla kehittämään kauppaa yhdessä asiakkaiden ja meille siirtyvän henkilökunnan kanssa”, Jolangit lupaavat. ”Ensi alkuun tulemme panostamaan tuotevalikoimien kehittämiseen erityisesti tuoreosastoilla.”

”Lähdemme rakentamaan kauppaa asiakkaiden toiveiden mukaiseksi. Avaamme kaupalle sosiaalisen median kanavat, joista voi seurata meidän arkea, juhlaa ja yllätyksiä. Samaa kanavaa pitkin voi kätevästi antaa myös palautetta.”

K-Market Muurolan vastuullisuustyö näkyy jätteiden ja ruokahävikin minimoimisessa ja niiden asianmukaisessa kierrättämisessä. ”Sydämen asiana on huolehtia kauppamme tärkeimmästä voimavarasta eli ammattitaitoisesta henkilökunnastamme.”

Marin ja Teron perheeseen kuuluu neljä lasta, iältään 5-, 8-, 13- ja 16-vuotiaat. ”Vapaa-aika kuluu vahvasti lasten harrastusten parissa mutta aina kun mahdollista, lähdemme mökille. Koko perheemme viihtyy laskettelurinteessä ja tällä hetkellä puuhaa riittää myös uuden kotimme rakennustyömaalla”, Mari ja Tero kertovat.