K-Market Nousiainen saa kauppiaan Juha-Pertti Ahtisesta

Jaa

Juha-Pertti Ahtinen ottaa haltuunsa K-Market Nousiaisen kesäkuun lopussa. Kauppapaikka on viime vuonna K-kauppiasuransa aloittaneelle Ahtiselle neljäs Varsinais-Suomessa. Kaupassa tullaan kiinnittämään huomiota asiakaspalvelun kehittämiseen ja visuaaliseen ilmeeseen.

Ennen kauppiasuraansa Ahtinen teki pitkän uran ruokakaupan alalla edeten kärrypojasta osastovastaavaksi, osastopäälliköksi, myymäläpäälliköksi ja lopulta K-kauppiaaksi.

”Polku kauppiasuralle alkoi jo vuonna 1990, kun menin opiskelujen ohessa kärrypojaksi K-kauppaan. 25 vuoden aikana olen työskennellyt käytännössä jokaisella kaupan osastolla ja käynyt läpi kaikki työtehtävät”, Ahtinen kertoo.

”Panostan K-Market Nousiaisissa vahvasti asiakaspalvelun kehittämiseen sekä kaupan visuaaliseen ilmeeseen. Valikoimista rakennan asiakkaiden toiveiden mukaisia, ja kuuntelen asiakkaiden toiveita herkällä korvalla. Pyrin myös inspiroimaan asiakkaita herätteellisillä sesonkituotteilla”, sanoo Ahtinen.

Ahtinen on K-Market Nousiaisten lisäksi kauppiaana Turussa K-Market Härkämäessä ja K-Market Suikkilassa sekä Raisiossa K-Market Ihalassa. Neljä kauppaa työllistävät sesongista riippuen yhteensä noin 20 työntekijää. Tavoitteena Ahtisella on rakentaa kaupoistaan moderneja kyläkauppoja, joissa asiointi on helppoa ja palvelu rentoa ja ystävällistä.

Kauppiaan vapaa-ajan täyttävät lasten harrastukset. Hänet voi tavata myös metsästä patikoimasta yhdessä vaimonsa ja koiriensa kanssa.