K-Supermarket Hyppyri avautuu Lahdessa – kauppiaana Mikko Eronen

Jaa

Lahden Vahva-Jussin uudisalueella avataan torstaina uusi K-Supermarket Hyppyri. K-kauppiaana toimii Mikko Eronen.

Kauppias Mikko on päässyt rakentamaan uuden K-Supermarket Hyppyrin asiakkaidensa näköiseksi. ”Teimme asiakaskyselyn ja kysyimme myös somen kautta asiakkailtamme toiveita ja ideoita siitä, mitä he toivovat Hyppyristä löytyvän. Pystyimme toteuttamaan lähes sataprosenttisesti kaikki toiveet”, iloitsee Mikko. Palautteista on toteutettu toiveet mm. valmisateriaratkaisuihin, erikoisoluisiin ja kalatiskin valikoimiin liittyen.

Herkkutori-palvelulinjasto on kaupan sydän, jossa ammattitaitoinen henkilökunta taikoo joka päivälle upean valikoiman liha- ja kalatuotteita, valmiita ja puolivalmiita ateriakokonaisuuksia, unohtamatta aina suosittuja kaupan itse grillaamia ja savustamia tuotteita. Kaupasta löytyy myös upea juusto-osasto.

”Meillä on runsas salaattibaari ja Hyppyrin omana erikoisuutena lämminruokabuffet, jossa on useita eri vaihtoehtoja joka päivälle. Saamme siihen myös paikallisten tuottajien aterioita kuten Salpausselän Kalan lohikiusausta”, kertoo Mikko.

K-Supermarket Hyppyriin on rekrytoitu 20 kaupan ammattilaista. Kauppias ylistää henkilökuntaansa: ”Olen saanut tänne osaavan ja inspiroituneen henkilökunnan, jonka kanssa on helppoa ja hauskaa työskennellä.”

Turvallisuuteen ja hyvään hygieniaan on kaupassa panostettu vahvasti. Tilava ja avara kauppa tarjoaa mahdollisuuden rauhalliseen asiointiin ja turvaväleihin, ja henkilökunta on koulutettu turvatoimiin. K-Supermarket Hyppyrin yhteyteen avataan myös sähköautojen pikalatausasema, joka mahdollistaa sähköauton lataamisen uusiutuvalla sähköllä kauppareissun aikana.