K-Supermarket Ivalon kauppiaiksi Susanna Kallioinen ja Ari Sihvonen

Jaa

Susanna Kallioinen ja Ari Sihvonen aloittavat marraskuun alusta K-Supermarket Ivalon kauppiaina.

Nykyiset kauppiaat Kari Lohiniva ja Päivi Nuorgam jäävät vapaalle yli 40 vuoden K-uran jälkeen. He kiittävät asiakkaitaan ja henkilökuntaansa vuosien yhteistyöstä. ”Ryhdymme nyt nauttimaan vapaasta ja pääsemme muun muassa metsänhoitotöihin.”

Uusien kauppiaiden unelma toteutuu

”K-Supermarket Ivalo on kauppapaikkana meidän unelmamme: muutama vuosi sitten uusittu kauppakiinteistö ja hyvässä kunnossa oleva kauppa, jota pääsemme vielä kehittämään näköiseksemme”, iloitsevat Susanna ja Ari.

”Kaupan asiakastyytyväisyys on jo nyt erittäin hyvällä tasolla ja haluamme jatkaa sen kehittämistä. Suuressa roolissa ovat asiakastoiveiden täyttäminen, valikoiman räätälöinti ja laajentaminen muun muassa kaupassa valmistettavien tuotteiden lisäyksellä.”

Luvassa on myös panostuksia verkkokauppaan ja kotiinkuljetuksiin, joiden avulla kauppiaat pystyvät palvelemaan myös Saariselän alueen matkailijoita.

Henkilökunnan hyvinvointi on kauppiaille tärkeä painopiste. ”Kauppiaina meidän on tehtävänä luoda henkilökunnallemme parhaat mahdolliset olosuhteet työssä onnistumiseen. Työkaverin kiittäminen ja kannustaminen jalkautetaan jokapäiväiseen työhön mukaan”, Susanna ja Ari toteavat.

Myös nuorten työllistyminen ja syrjäytymisen ehkäiseminen on lähellä kauppiaiden sydäntä. ”Osallistumme aktiivisesti paikkakunnan oppilaitosten ja TE-palveluiden kanssa nuorten työllistymisen kehittämiseen tarjoamalla työharjoittelu- ja kesätyöpaikkoja”, he lupaavat.

Susannalla on jo pitkä työura K-ryhmässä, ja viimeisin työpaikka oli K-Supermarket Levissä. Hän on aiemmin työskennellyt kuljetusalalla ja S-ryhmässä esimiestehtävissä. Arilla on työuraa kuljetusalalla sekä työntekijänä että yrittäjänä. Edessä kauppiailla ja perheeseen kuuluvalla Ukko-koiralla on muutto Kittilästä Ivaloon.