K-Supermarket Kankaroon uusi kauppias

Jaa

Elmo Haapanen (29) aloittaa K-Supermarket Kankaron kauppiaana marraskuussa.

Elmo Haapanen aloitti kaupan alan työt yli kymmenen vuotta sitten K-Supermarket Hyrylässä Tuusulassa. K-kauppiasvalmennuksen hän suoritti kauppias Jouni Ekholmin ohjauksessa K-Market Pikkupekassa. Kauppiasuransa Haapanen aloitti syksyllä 2017 Hyvinkäältä, jossa hänellä on ollut vastattavanaan kaksi K-Marketia.

K-Supermarket Kankaroon siirtyvä kauppias aikoo olla vahvasti kaupan arjessa läsnä.  

”Olen innokas ja positiivinen ja haluan toimia ennakkoluulottomasti. Haen mielelläni uusia toimintatapoja, jotta asiakaskokemus olisi paras mahdollinen. Minulle on tärkeää myös olla perillä vallitsevista trendeistä ja kuunnella asiakkaiden toiveita”, kertoo Elmo Haapanen.

Uusi kauppias toivoo asiakkaiden tulevan rohkeasti juttelemaan ja kertomaan toiveitansa kaupasta ja sen valikoimasta. Hänelle tärkeää on palvella asiakkaita henkilökohtaisella otteella ja tarjota uusia ruokaideoita asiakkaiden tarpeiden mukaan.

”Tulen panostamaan vahvasti paikallisuuteen ja tuoreosastoihin. Hedelmät ja vihannekset sekä tuore kala on aina ollut itselleni erityisen lähellä sydäntä. Minulle on tärkeää, että sesongit ja vuodenajat näkyvät kaupassa”, kertoo Haapanen.

”Haluan kiittää Jukka Pekka Järvistä vuosien hienosta työstä Kankarossa. Tästä on hyvä jatkaa ja kehittää kauppaa yhdessä henkilökunnan kanssa entisestään.”

Nykyinen kauppias Jukka Pekka Järvinen lopettaa kauppiasuransa toimittuaan K-kauppiaana 23 vuotta. Yhteensä vuosia K-ryhmässä on kertynyt 35 vuotta. Viimeiset kahdeksan vuotta Järvinen on toiminut K-Supermarket Kankaron ensimmäisenä kauppiaana.

”Haluan kiittää asiakkaita kuluneista vuosista. On aika antaa avaimet uudelle kauppiaalle hyvillä mielin”, kertoo Järvinen.