Saadakseen arvostetun Chaîne des Rôtisseurs -kilven kaupan pitää täyttää kaikki kilven saannille asetetut kriteerit. ”Ruokatuotteiden pitää olla laadukkaita ja tasalaatuisia. Ja laadun pitää säilyä korkeana sesongista toiseen. Valikoiman tulee olla raaka-aineiltaan monipuolinen ja täyttää vaativammankin ruoanharrastajan toiveet. Lisäksi kaupan tulee olla mielellään yksilöllinen ja inspiroiva. Manhattan täyttää nämä kaikki kriteerit hienosti. Tulemme seuraamaan kaupan tasoa, jotta kriteerit täyttyvät jatkossakin”, kertoo Chaîne des Rôtisseurs -järjestön Turun Voutikunnan aluevouti Turkka Oiva.
Kilven myöntämisen perusteisiin kuuluu myös se, että kaupassa tulee olla vähintään kaksi Chaîne des Rôtisseurs -järjestön jäsentä, joilla on ammattilaisarvo. Manhattanilla he ovat kauppias Veli-Pekka Hussi, Maître Rôtisseur Honoraire Commandeur jaKai Järnström, Vice Conseiller Culinaire.
K-supermarket Manhattanin kauppias Veli-Pekka Hussi on erittäin iloinen kaupalle myönnetystä laatukilvestä.
”Me, Manhattanin henkilökunta, olemme todella otettuja ja iloisia tästä upeasta tunnustuksesta. Olemme tehneet töitä vuosien ajan tavoitteenamme tuottaa ruokaelämyksiä laajan tuotevalikoiman, maistatusten ja hyvän asiakaspalvelun muodossa. Tämä kunnianosoitus velvoittaa meitä pitämään laadun korkealla ja kehittämään toimintamme edelleen”, sanoo Hussi.
Manhattanin kilpi ensimmäinen koko K-ryhmässä
K-supermarket-ketjun johtaja Ari Sääksmäki on hyvin ylpeä K-supermarket Manhattanin saamasta kilvestä.
”Manhattan on ensimmäinen K-ruokakauppa koko Suomessa, joka on saanut Rôtisseurs –järjestön myöntämän laatukilven. Kilpi on osoitus kauppias Hussin ja henkilökunnan pitkäjänteisestä työstä, idearikkaudesta ja rakkaudesta hyvään ruokaan. Manhattan on oiva esimerkki kaupasta, jossa kauppakohtainen tekeminen ja omat vahvuudet on viritetty huippuunsa”, kiittää Sääksmäki.
Kokit valloittavat kaupan
K-supermarket Manhattan haluaa tarjota asiakkailleen elämyksiä ja edistää paikallista hyvää ruokakulttuuria. Tämä näkyy kaupassa erityisesti viikonloppuisin, kun keittiömestarit valmistavat ja maistattavat asiakkaille sesongin ruokia. Kauppa juhlistaa saamaansa Chaîne des Rôtisseurs -kilpeä perjantaina 30.10. järjestettävän suuren asiakastapahtuman myötä. Päivän aikana 26 kokkia ja konsulenttia Suomesta ja ulkomailta viihdyttävät asiakkaita ruokanäytöksillä ja uusilla makuelämyksillä.
Kuvassa: Veli-Pekka Hussi (vas.), Turkka Oiva ja Ari Arvonen.